Dobrý eshop s kočárky, doporučte

prde_lina
18. srp 2014

Prosím vás doporučte někdo eshop, kde je velký výběr kočárků, nebaví mě, že všude je jen něco a musím toho proklikávat mraky. Taky aby tam byly kočárky za rozumný peníze - mám limit do 10 tis.

Plus kdyby někdo měl tip na kočárek (kombinaci) s plastovýma/gumovýma/bezdušovýma kolama, budu jedině ráda 😉

jamia
18. srp 2014

Odpovím trošku jinak. Doporučím ti zajet do nějaké velké prodejny kočárků a rozhodně si kočárky nejdřív osahat a trošku si pojezdit. A když se ti bude nějaký kočárek zamlouvat, můžeš ho zkusit sehnat na netu levněji díky Heuréce. Když budeš nakupovat jen po netu, tak se můžeš zamilovat do fotky a pak být zklamaná, že má třeba malou korbu, není stabilní, atd. Fakt není nad osobní zkušenost! A jinak tě zklamu, ale nikde nemají všechno 🙂 Malvik.cz a detskydum.cz asi znáš, jestli už chvíli gůglíš 🙂

@prde_lina

marecekavendulka
18. srp 2014

souhlasím s @jamia,ale dodám,že i tak bych koupila jen v kamenném obchodě.známá si vybrala v kam.prodejně golfky,pak je objednala na netu a golfky se jí za jízdy skládají.

prde_lina
autor
18. srp 2014

Jj, mám v plánu si ho pak osahat ;) Ale první bych si chtěla nějaký vyčíhnout na netu ;) gůglím a nic se mi nelíbí :D a když se mi líbí, má to nafukovací kola a já mám s nima úděsnou zkušenost 🙂

katka_21
18. srp 2014

@prde_lina Dobrý den, ráda bych Vám doporučila kočárek Chicco Urban. Je to hluboký kočárek a sporťák v jednom. Autosedačka (která dá dokoupit zvlášť) se dá na kočárek připevnit pomocí adaptéru. Korba i sporotvní sedačka jdou polohovat po i proti směru jízdy. Kolečka jsou bezdušová, s tlumiči, přední kola jsou otočná s možností aretace. Kompletní kočárek - dvojkombinaci Chicco Urban prodáváme v našem eshopu za cenu 8.999,- Kč.

tulikiss
18. srp 2014

@marecekavendulka promin ale ted si me rozesmala tak ze sem si poprskala monitor, jako to chces rict ,ze se ji skladaji ,protoze jsou z netu a z kamenne prodejny by, to nedelaly? Proste narazila na vadny kus a ma ho reklamovat a to jde stejne snadno v kamenne prodejne jako pres net.

@prde_lina ja si nejdriv ujasnila co chci a co za zadnou cenu nechci a podle toho to zadala na netu..ja treba vedela ze nechci 3kolku a ze naopak chci nafukovaci kolecka a pak podle toho hledala..je fakt lepsi si to nejdriv vybrat treba 2-3 ktere jsou fajn a pak je jit omrknout, ono totiz na pohled dost veci nepoznas, jestli ma korba 75 nebo 80 cm, nebo jak je skladny, sice ti ho slozi, ale ono se to blbe predstavuje co se vleze nebo nevleze do kufru.

marecekavendulka
18. srp 2014

@tulikiss no to jo,ale v te prodejně kdyby na špatný kus narazila,tak to hned ví a nekoupí ho.těší mě,že jsem ti zvedla náladu. už to skoro vypadalo,že by ses chtěla pohádat o tom,jak moc je vhodné kupovat kočárek na netu a v kam.prodejně 😝

tulikiss
18. srp 2014

@marecekavendulka to rozhodne ne jenom mi to prislo v tu chvili fakt vtipny, ono to dost casto ani v te prodejne nepoznas( to jenom moje tchyne porad rika, ale vzdyt to je od te a te znacky a z te a te prodejny a to by si oni nedovolili my neco nakecat do oci 😀)..ja postupem casu zjistila ze je jedno jestli je to e-shop, nebo normalni obchod, vsude jde o prachy a najdou se tam smejdy. a nejhorsi je to ze to vetsinou odhalis az doma po par pouziti nebo nejlepe po konci zaruky 😖

baru88
19. srp 2014

Holky máte tedy některá vyloženě dobrou zkušenost s nějakým e-shopem? Kočárek máme vybraný, vyzkoušený - už chybí jen objednat ;)

prde_lina
autor
19. srp 2014

Holky díky ;)

Já chci oběhnout i krámy, ale první chci mrknout po netu, co vše existuje.

Ten Chicco se mi líbí sporťák, ale popravdě ta korbička moc ne, vadí mi tam to madlo ☹ Ale děkuju ;)

Jinak klidně doporučte i nějaký jiný. Potřebuji kočárek do města, nejlépe čtyřkolka (ale není podmínkou), kola plastová nebo pěnová (zkrátka abych nemohla píchnout), velký koš na nákupy, kolečka otáčecí, cena rozumná, čím nižší, tím lepší, max do těch 10tis.

katka_21
20. srp 2014

@prde_lina Madlo u korbičky se dá jednoduše odejmout 😉

Ještě mě napadl kočárek Chicco Artic, který by mohl odpovídat Vašim požadavkům.