Fusak Pinkie vs. Linda Cube vs. Elodie Details
Jaké máte zkušenosti? Jde mi hlavně o kvalitu a plnění funkce. Děkuji 🌷
Tak za me je oproti kvalitním fusakum Emitex jen hracka pro panenky. Pinkie je zlata střední cesta, Linda Cube je prý super do hlubokého ale u sportaku většině vadí ze je tvrdý a neforemny. Elodie je hodně dobrý fusak, taky jsem ho chtěla ale odradilo me ze reálná délka je mala a dětem je v 18m krátký. Já mela ještě Lodger ten byl super ale pro chodící dítě nevýhoda ze nejde komplet rozdelat. Nejvíc top dle mého je Little Angel Exclusive Outlast. Ma termoregulační materiál, takže hlídá teplotu dítěte. Miminko tam i v minus 5 dáte jen v domácím oblečení plus tepla miminka, capacky a čepice a vytahnete ho krásně teplé. Opravdu zappmente na zimní kombinezu. To same když jsem potřebovala už s dvou letym jen na rychlost na nákup. Dala jsem mu na triko a tepláky jen bundu, čepici rukavice a hotovo. V zimě jsme byli v Praze na vánočních trzích, malý mel puncosky, obyv rifle, trikos kr.rukávem, slabou mikcu a bundu, boty čepici a po 5 hodinách ve 2 stupních byl krásné teplý. Za me opravdu top a neplatite značku jako u Elodie .Navíc je to česká firma. Všeobecně pocitejte s tím ze u dražších fusaku vám odpadne to příšerné strojeni do tři vrstev které děti akorát probreci.
Mam elodie a petite cherie, oba super
Je zhruba stejně měkký jako elodie, jen o trosku kratší. Vloni v něm jezdila dvouletacka
Já mám elodie a jsem hodně spokojená. Syn byl minulou zimu ještě nechodící, takže jsem ho v zimě z kočárku moc nevyndavala, měl na sobě plyšovou kombinézu a vždycky z něj byl hezky vyhřátý. Má zevnitř příjemný fleese, hned bych si do něj lehla taky. :D Mám i emitex a s tím se to nedá vůbec srovnat, ten je vhodný spíš pro větší děti, který chtěj po chvíli už ven a jsou víc nabalený. Pro miminko bych doporučila péřový.
Mám elodie a když pominu dessign je to fakt topka,dcera byla vzdy tepla,fusak je dost dlouhy,vesla se mi krasne i ve 2 leteech,fusak má cca 90 cm,vyhoda oproti Linda cube je ze je nepromokavy,zvladne huste snezeni i dest,to Linda má navrchu jakoby bavlnu,coz by mi vadilo,jinak tu naducanost si u tech nových můžete regulovat vyndanim polštáře. Emiteex jsou fusaky fakt pro srandu,nezahrejou
LINDA CUBE již nikdy více, fusak po 2 měsících běžného používání se začal sám od sebe rozjíždět zip který už nešel zapnout, paní majitelka firmy se semnou dohadovala že s fusakem je naprosti vše v pořádku, a dvakrát jsme jí reklamovali fusak a ona neměla ani tu slušnost vyměnit celý zip, vždy pouze vyměnila táhla zipu, ale po týdnu používání po první opravě opět zip se rozjel a nefungoval...za cenu 2300kč si opravdu představuji jiný fusak, jinou kvalitu a hlavně jiné chování...paní je drzá a píše mi do emailu že nám při dalsí reklaamci již neuzná...a že já jsem něco zlomila a vymýšlí si....tohle proste solidní firma nikdy neudělá.... s manželem na to nemáme slov.. a jen věříme, že brzy to zjistí i jiní zákazníci a nebudou u ní nekvalitní zboží kupovat!!!....😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😕😕😕😕😕
Měla jsem teď na zimu Emitex a katastrofa, do hluboké korby na konec zimy dobrý...ale teď ročnímu synovi byla fakt kosa...i přes kombi, deku a já nevím kolik vrstev...teď mám Pinkie, zimní a celoročňák a za mě super! Doporučuju - bydlíme na horách. ED nemám vyzkoušený, ani Linda...
Já nakonec pořídila Pinkie ten menší, do vajíčka a do korby jsem si objednala myslím, že se jmenuje Moose a naprostá spokojenost 🙂 Malej byl hezky v teple a je kvalitně ušitý🙂

Mam vsechny fusaky od Emitexu a muzu jedine doporucit🙂 sice jste se ptala na jinou znacku, ale za me urcite Emitex, mam jak zimni, tak letni a parada a hlavne drzi i po vyprani 😉