Golfky k autosedačce Cybex Aton Basic?

mackola
23. únor 2015

Chtěla bych se zeptat, zda existuje něco jako universální golfky k vajíčku pro miminko? Konkrétně máme autosedačku Cybex Aton Basic. Děkuji za odpovědi.

katynka83
25. únor 2015

Ahoj, vaše autosedačka půjde určitě na Cybex Callisto (jsou potřeba k nacvaknutí adaptéry), jestli na jiný kočárek nevím, chtělo by to vyzkoušet v obchodě s kočárky.

mackola
autor
25. únor 2015

@katynka83 Mám dvojkombinaci kočárku+autosedačku Cybex jsem dokupovala zvlášť. Jde o to, že podvozek kočárku mi přijde na rychlý převoz k lékaři celkem těžký na skládání do auta - chtěla jsem to tedy vyřešit lehkými golfkami. Asi je dobré se pozeptat přímo v obchodě.

katynka83
26. únor 2015

@mackola no já se koukala, že ta sedačka má jít nacvaknout(vždy přes adaptéry) na všechny kočárky od Cybexu - mají golfáky a sporťáky, já mám právě to Callisto, ten se skládá jako golfky, takže na transport do auta je fajn(dám ho i do malého Seatu Ibiza) a má spojenou rukojeť, což oceníš při jízdě s kočárkem jednou rukou, ale pokud už máš dvojkombinaci a nechceš kupovat další nový kočár(golfák), koukni po internetových bazárcích, kočárky se tam dají sehnat za super cenu 😉

lulii
26. únor 2015

Myslím, že se stačí podívat na golfky, na které jde nacvaknout i autosedačka Maxi cosi, měly by mít stejné uchycení (stejné adaptéry), takže půjde i např. na quinny buzz....né jen na golfky od cybexu 😉

mackola
autor
26. únor 2015

@katynka83 Díky, možná prvně zkouknu v obchodě a pak bych to vzala někde na bazárku🙂 Akorát nevím, jestli ty adaptéry co mám by šly i na ty golfky. Kočárek mám Tako+objednávali jsme adaptéry Cybex. Podle mě teoreticky by to mělo jít univerzálně ke všem kočárkům a na to se právě potřebuji zeptat v tom obchodě🙂 Přes online chat mi nabízeli i jinej typ jak Cybex.

lulii
26. únor 2015

@mackola To máš zřejmě adaptéry pouze ke kočárku tako. Na tu golfku budeš potřebovat zase jiné adaptéry, přímo k té dané golfce.

mackola
autor
26. únor 2015

@lulii Tak to jsi mě moc nepotěšila🙂 Ale každé info dobré.Díky.