Golfky k moři, poraďte

jaaanicka46
16. lis 2016

Dobrý den maminky, chtěla bych poprosit o radu. Jaké golfky jste sebou měli k moři pro dvouleté dítě? Nějaké skladné, aby se mohl popřípadě na pláži vyspat. Nebo když půjdeme večer se projít, tak zdřímnout. Je mi jasné, že žádné neprojedou pískem. Ale s kterýma jste byli u moře spokojené. Děkuji

lesni_vila
16. lis 2016

Ahojky my měli sebou u moře kluky a bylo jim 21 měsíců. Golfky jsme měli na přesun po hotelovém komplexu na jídlo a odpolední spaní, ale hlavně kvůli tomu že máme dvojčata. Spíš vycházej z toho, že na letišti je odevzdáš u vstupu do letadla a pak se s nima děje hodně nepěkného v zavazadlovém prostoru, v cílové destinaci se pak většinou ocitnou válející se na ploše. Určitě bych zvážila zda je vézt sebou (i když pokud vidí na letišti kočárek zaměstnanci bývají uctivější a dávají vám přednost). Se spolucestujícími je to přesně naopak. Pískem opravdu neprojedou vůbec žádné. Takže rada za mě - Co nejobyčejnější a nejvíce skládací, na kterých je co nejméně ploch k ušpinění nebo zničení.

23363
16. lis 2016

My měli s sebou normání sporťák Britax a přežil to bez nehody. Byli jsme v Baby friendly hotelu a tam půjčovali za malý poplatek golfky.

jaaanicka46
autor
5. pro 2016

Děkuji holky, chtěla bych něco, aby tam mohl i spát. Tak musím po něčem kouknout.