Hluboké korby Concord pasující na podvozky Jané Slalom 09

skorn
19. led 2010

Ahojky,

ráda bych získla co nejvíce info o hlubokých korbičkách Concord, které pasují na podvozky Jane Slalom z kolekce 2009.
Ráda bych to takto zkombinovala, jen mi schazí více info.V reálu jsem viděla pouze jeden kočárek takto "sestavený" a moc se mi to líbilo.
Takže pokud máte některá zkušenost, budu Vám velice vděčná za vaše postřehy.
Díky.

ivika18
19. led 2010

skorn, máš pravdu, korby i autosedačky Concord jdou na jané pro, nevím, jak ty starší korby, ale co mají neoprén stříšku (asi od r. 2009?), tak ty určitě. Nedávno jsme kupovali korbu proton i autosed. concord ion na podvozek jané slalom pro (sice 2008, ale když je to "pro", tak je to stejný systém nacvakávání) a sice ještě nejezdíme, ale když jsem to zkusila, tak se mi to taky hodně líbilo, více než korba jané. No, taky jsem trochu kupovala zajíce v pytli, protože jsem u nás nenarazila v obchodě na proton, tak jsem to riskla a objednala přes net a jsem z ní nadšená. Tak jenom doufám, že mě to nadšení neopustí jak pak vyrazíme s mimčem.

vorllinka
20. led 2010

ivi a nemohla bys to prosím vyfotit? Ta kombinace bude určitě vypadat moc dobře 🙂

ivika18
20. led 2010

vorllinka, to bych strašně ráda, ale korbu mám u rodičů a musela bych sundat sporťák z podvozku, tak kdyžtak až někdy nebudu mít co dělat 😉 . Nebo mimi čekáme v dubnu, tak pokud to vydržíš... 🙂

vorllinka
20. led 2010

ivi v pohodě. Já to už asi nevydržím 😀 Ale když by se ti chtělo, tak to určo vyfoť třeba pro jiné zájemnkyně 😉

skorn
autor
20. led 2010

Ivi tak to jsme rada, ze se nasel nekdo kdo to vykoumal stejne 😀 pokud budes mit zybtecny cas urcite to cvakni..ja si to mozna vyzkousim nekde v obchode..jestli mi to teda dovoli 😅 😅 😅 Budu se tesit na tvoje poznatky az se vrnete do terenu 😀 diky.

bredmax
23. led 2010

ahojky,já mám celý set concord,korba je super,bála jsem se tý neopren stříšky,ale je super, když jsem tenkrát objížděla obchodu pro inspiraci,tak v Malvíkovi v Hostivicích měli podvozek jane a na tom corbu proton,vypadalo to docela good 😉

skorn
autor
29. led 2010

bredmax..moc diky.Do Malvika to hodlam jet okouknout. 😉