Jak vybrat sportovní kočárek pro aktivní dítě?
Ahoj , máme v plánu pořizovat sportovní kočárek pro dceru 5 měsíců . Důvod je takový, že je dcera akční a musíme ji poutat i v kočárku už. Proto vás prosím o rady a zkušenosti s kočárky . Hledáme takový, aby byl plně polohovatelný, s posuvnými pasy a aby byl zároveň do terénu a do města . Předem děkuji za rady
@denisa7777 asi se na to zplne neptas, ale ja to resila tim, ze deti byky v hlubokem kocaru na ksirkach. Mohly se tak celkem v pohode pohybovat ( zejmena jezdily v kleku na 4 apod) a zaroven nemohly vypadnout. Prijde mi to mnohem lepsi nez nuceny sed ve sportaku
@denisa7777
Musim se pridat ke
@konidana
Sportak byva pro akcni dite neprijemne omezeni svobody. Takze taky doporucuji ksiry (to uz asi mate) a jezdit na brisku s boudickou bud shrnutou dole nebo odepnutou a vykasanou nahore, dokud nehrozi, ze dite i s ksirami prevrati kocar.

@denisa7777 asi se na to zplne neptas, ale ja to resila tim, ze deti byky v hlubokem kocaru na ksirkach. Mohly se tak celkem v pohode pohybovat ( zejmena jezdily v kleku na 4 apod) a zaroven nemohly vypadnout. Prijde mi to mnohem lepsi nez nuceny sed ve sportaku