Jak zamaskovat škrábánce?

editkaromana
15. únor 2019

Hezký den holky, mám dotaz, koupila jsem si z druhe ruky kocarek stokke xplory a vanicka je docela dost poskrabana vím že některé ty hlubší škrábánce odstranit nemohu ale jsou tam i škrábánce které spíš vypadají jakoby to někdo s fixem pokreslil, je to tím plastem tím materiálem. Tak se chci zeptat máte někdo zkušenost čím to alespoň trošku zamaskovat? Zkoušela jsem i psát paní která šije potahy že bych to i takhle zamaskovala ale zrovna tohle nešije. Pokud znáte někoho kdo by umel ušít dejte mi prosím vědět. Dodám foto. Děkuji za rady.

editkaromana
autor
15. únor 2019
mili171
17. únor 2019

@editkaromana 🙂 dobrý den přestříkán sprejem🙂😉

editkaromana
autor
20. únor 2019

@mili171 právě tuhle variantu zkoušet nechci, jak budu chtít kocarek prodat tak půjde vidět že byl prestrikavan, nějak se toho bojím. Já slyšela o kokpitu který se používá na palubní desky v autě. Tak uvidím jestli pomůže. Ty škrábánce totiž nejsou vůbec hluboké, takže musí něco na to existovat.

mili171
20. únor 2019

@editkaromana ne musíte jít do obchodu a zeptat se na to oni se dělají barvy na kočárky takže nic neukazuje já si tak opravila mini xari a super 👌🙏

editkaromana
autor
21. únor 2019

@mili171 můžete mi prosím kdyžtak poslat foto před a potom ať mám nějakou představu? A to bych měla zajít klidně přímo do funbaby? Nebo do jiného obchodu??

editkaromana
autor
23. únor 2019

@mili171 ???