icon

Jaká je nejlépe hodnocená značka dětských kočárků?

verca46
10. led 2021

Ahoj maminky a těhulky.Můžu se poptat která značka kočárků je nejkvalitnější,ale aby cena nebyla 15000kc.Nebo aby byly aspoň trošku kvalitní ty kočárky.Děkuji

sigyn
10. led 2021

Tak to bude dost individuální. Pro někhoo je důležitá výbava, pro jiného jak kočárek zvládne terén. Někdo chce lehčí, někdo těžší. Někdo ho potřebuje dobře skládat, jiný zase něco jiného. Také je dost rozdíl, zda budete kupovat dvoj/trojkombinaci, zda nový či použitý. Značkový a z druhé ruky se dá pořídit za pár tisíc. Stejně tak i nový lze koupit za pár tisíc, ale to jsou většinou polské značky, kde je to s kvalitou 50:50.

journals
10. led 2021

Je to o prioritach, kvalitni kocarek se do 15 tis hleda tezko. Asi nejake budou, ale bude to hledani jehly v kupce sena. Ale samozrejme zalezi na vasich preferencich

tynulaa
10. led 2021

My jsme pořídili moon resea s. A co teď sleduju holky na youtub z jedné prodejny co dělají recenze na kočárky, tak říkají, že je to úplně směšná cena na to jak ten kočárek je kvalitní. ALE vzali jsme si k tomu sedačku cybex atom 5 a stejně nás vyšel na 19 tis se všímšudy.
Jinak dvojkombinace 13.800

luhana
10. led 2021

@verca46 Tohle jsem resila posledni dva mesice. Tech znacek a typu kocarku je hrozne moc! Nakonec jsem si nechala poradit primo v obchode, s kocarkem jsem pojezdila a koupila v dvojkombinaci za 12 500,- Moon resea s 2021 (nemecky vyrobek). Je lehky, skladny (coz ocenim v panelaku) a snadno ovladatelny. Jestli dostoji kvalite ukaze az cas, nam se ma dite narodit v breznu, tak pak uvidim. Kazdopadne se mi ulevilo, ze jsem nejaky sehnala a mohla si ho vyzkouset aspon na prodejne. Hodne zdaru pri vyberu 👍

tynulaa
10. led 2021

@luhana máme to úplně stejně 😁já si k tomu koupila autosedačku, jinou tašku adaptery.. A ta cena se teda taky vyšplhala... Ale nelituji toho.

kevi1
10. led 2021

Tak fakt extra kvalitny kocik do 15tis, ak sa bavime o dvojkombinacii budes bohuzial hladat velmi tazko. V dnesnej dobe sa uz aj herky predavaji za strasne prachy. Inak Moon kocik som mala a bol to totalny shit, strieska sa nam roztrhla a synovi skoro vypichla oko. Na lacnych kocikoch bude vzdy nieco..

martiniquest
10. led 2021

Baby Jogger. Jednoznacne

lolidolly
10. led 2021

do teto cenovy kategorie bych sla do Valca, ale zalezi co kdo hledá...
Dvojkombinaci? Sportak?

sigyn
10. led 2021

Tak zrovna zmiňovaný Moon třeba dtestu propadl (nestabilní, nebezpečné části), takže ani původ značky není zrovna směrodatný. Jinak měla jsem možnost i povozit v kočárcích s PC za 35 tisíc a že by to byla nějaká hitparáda se říci nedá. Asi bych se hlavně zaměřila na velikost korbičky, protože až je kočárek sebelepší, tak když se Vám dítě do něj po 5 měsících už nevejde, tak je k ničemu.

zelenaesmolda
10. led 2021

@verca46
Za me peg perego

sarah333
10. led 2021

Za mě Jedo

ninolleta
23. led 2021

Já vyzkoušela několik kočárků, jak drahých, tak levných, měla jsem třeba Bomimi bastien air a byl moc fajn. Peg perego taky ušlo, ale hůř se pak prodává, protože není skoro nikde k vidění. Teď mám Bugaboo fox a ten je super, kupovala jsem bazarovy, jinak je drahý