Jaký je největší sporťák?
Ahoj holky,poradte mi jaky je nejvetsi sportak?Chtela bych i aby dobre jezdil ve snehu a byl polohovatelny 😉Dekuji
Určitě bude jedním z favoritů red castle, ložná plocha jako pro krále, projede všude a na bazaru se dá sehnat takřka nepoužitý za výbornou cenu.
Concord Wanderer a Baby jogger city Elitě nebo Summit X3, všechno to jsou obří terenaky
Sporťáky TFK, já jsem pořídila model adventure, jinak ten Summit X3 nebo B.O.B od Britax 😀
Taky mám TFK adventure a je naprosto boží 🙂 sice dítko teprv čekám, ale zatím zátěžovými testy prošel na jedničku :D Je prostorný, snadno polohovatelný, má kotoučové brzdy, je stabilní a přitom ještě pořád skladný do auta.
@zuzkafrydova ConCord Wanderer - pokud chceš otočnou sedačku. Pokud na ní netrváš, tak TFK jsou veliké, PP GT3 nebo BJ Summit.
Pokud ma byt velky ve smyslu prostoru pro dite, pak poradim Britax B motiob plus
Mame TFK a super. Uz ceka na druhe mimco a nemenila bych. I holcicka 2 roky a 9 mesicu se do nej v pohode vejde 🙂.
Tak jsme holky poridili Britax b-motion plus a super...fakt prostorny a skvele se ovlada 😊

Mohl by to splnovat concord wanderer.