icon

Jaký je podle Vás nejlepší golfáč do 5000 Kč?

hankar20
19. pro 2012

Jaký je podle Vás nejlepší golfáč do 5000 Kč? Mamka nám ho chce koupit pro malou a já chci dát na zkušenost, děkuji 🙂

lucenek
19. pro 2012

za mě Jane energy, měla jsem graco mirage plus, nuna - půjčená, Peg perego Sí a ty tedy hrozné

ivuska027
19. pro 2012

velmi zalezi, ake mate chodniky, resp. teren, po ktorom chces s nim chodit. Potom, ci ho ides vkladat a vyberat z auta, ake mas auto, ci sa tam vojde, ci ides chodit autobusom, ci len peso, ci ho mas doma kde skladovat, ci planujes, aby v nom mala spavala, teda ci ma sklopnu cast chrbatika. Podla toho sa rozhodnii. Do 5000 mas velikansky vyber 😀

kami1984
19. pro 2012

Ja mam baby jogger city mini,3kolku,uzasna zalezitost,lehky,skladny, hodne mista,moznost dolehu, velky nakupni kos.. neni to klasicky golfac,ale ja ho miluji🙂))

antarres
19. pro 2012

Hoco scooter

lucyjanek
19. pro 2012

Já nemůžu moc srovnávat, ale mám Peg Perégo Pliko Mini a jsem moc spokojená - lehounký, skladný a prostorný...pak mám ještě Babypoint Mark q - koupila jsem jako bazarový, líbí se mi vzhledem, ale nadřu se s ním...Pliko jezdí samo

katka_21
20. pro 2012
moucha
20. pro 2012

x-lander, trojkolka, bomba.

coxa
20. pro 2012

Babypoint Picaso - neuvěřitelný poměr cena - výkon a oproti jiným golfáčům veliká nosnost. U prvního jsem měla Jané Energy a kočárek se zkřížil, vozila jsem na něm běžné denní nákupy a prcka a nevydržel to. 😒

ikarkulka
20. pro 2012

Cybex Callisto. Nový kolem 6000,-, ale dá se krásně koupit i mírně jetý, za hezkou cenu.

ssassi
20. pro 2012

chicco liteway. lehký, prostorný, skladný, má stříšku, která jde hodně sklopit - praktické v létě. je z pevného materiálu a navíc se mi fakt líbí. a má perfektní nánožník, který je ale spíš teplý fusak. má pěkně řešené pětibodové pásy.... jezdí hezky, jen bych se s ním asi nepouštěla do lesa nebo na pole 😉 prostě městská záležitost

popellka
20. pro 2012

Chico Liteway - u nás zmáknul i polní cesty 😉