icon

Jaký kočárek s nosností do 20 kg?

dalja
20. lis 2016

Ahoj maminky. Dcerka mi vyrostla a potřebuje nový kočárek. Jaký kočárek s nosností 20/25 kg je nejlepší? Děkuji 🙂 🙂

Strana
z2
mulgrew
20. lis 2016

Pokud ma nejaky problém,tak potřebuješ zřejmě specialní.jinak nechápu, k čemu potřebuje dvacetikilové dítě kočár

dalja
autor
20. lis 2016

Holčička má rok a má 14 kg, z toho důvodu nemůže mít sportak do 15 kg.Je to krásná a zdravá holčička.

mulgrew
20. lis 2016

ale muze,ty kocary nejsou delany tak,ze se pri 15 kilech rozpadne.navic,kdyz ti zacne chodit,uz ji ta vaha tolik nahoru nepoleze.pravda,ze takovou vahu maji spis trilete deti,který už kočár nepotřebují,takze spis nez na kočar,bych se soustredila na to,aby holce vaha uz dal nestoupala a stacil normální kočárek.pravdepodobne ho stejne uzijes jen do konce leta.ja rusila kocar vsem detem v 18 mesicich,pak jezdili na motorce a od dvou na koloodrazedle

marketaryzi
20. lis 2016

Řešila jsem podobný problém. Velkou nosnost má Valco, myslím těch 20 kg, Britax má 17 kg, ale uveze víc... Některé děti jsou holky obří 🙂 Dcerka má 8 měsíců a dvojkombinaci začíná mít malou. Nosí velikost 86/92 😉

slunickova123
20. lis 2016

14 kg v roce? Omg...a co papa? Tik ma moje trileta...

karlajasmine
20. lis 2016

Valco je super kocarek a ma nosnost do 20kg 🙂 My jsme ho ted kupovali, muj syn ma v roce 11kg.

laska.nezna.hranic
20. lis 2016

maminky, co je komu po tom kolik maličká váží. myslíte to dobře, rozumím tomu, ale taková reakce je absolutně nevhodná. jinak souhlasím s tím, že se nemusíš bát malou na sporťáku dovozit. kdybys viděla, co všechno jsem už na kočárku musela odtahat za nákupy a taky jsem měla plucárky. dneska je nejstarší syn tak hubený, že se baví tím, že má místo lopatek křídla 😅

misulinka44
20. lis 2016

Holky,chovejte se slušně! Píšete jak kdyby holčičku cpala kde čím! Přitom absolutně nevíte nic o nich!!! Co si potom pomyslite o mem synovi??? Ten má na 24m 19kilo a rovný metr!!! A vzhledem k výšce má váhu ok,je štíhlý ale mohutný kostrou,jelikoz je celý do manželovy rodiny,kde můj muž je nejmenší chlap v rodině(má 196cm). Neodsuzujte, když nic nevíte;)

Jinak kočár máme Valco,ale od 20m už kočár nepoužíváme. Valco je ale dost prostorný,takze na velké dítě ideál🙂

rousse
20. lis 2016

@dalja My máme BabyJogger city elite - funguje podobně jako Valco snap - a uvádí, že nosnost je do 34 kg😀 taky máme malého obříka a jezdí v něm moc ráda a má v něm hodně místa. Kamarádka jej má taky a když jí starší kluk (4 roky) někde na výletu vytuhne, tak v něm spí a vleze se v pohodě a uveze ho bez problému. Jsme s ním obě moc spokojené - neměnily bysme. Já mám i porovnání s 3 kombinací, kterou jsme měli původně, a je to nesrovnatelný rozdíl 😎

mulgrew
20. lis 2016

@misulinka44 tak o tom pochybuju, že ma váhu k výšce a věku ok, kdyz takovou váhu mají asi 5 leté děti a ty zase maji jistě vic, nez metr.

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew můžeš si prohlédnout růstové grafy🙂 Navíc pokud má dítě dispozice,byt v dospělosti opravdu vysoký,tak bude mimo graf vždy. Neteř v 11letech má 50kilo... reknes si,to je sumo co??? Ale měří 174cm!!!

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew a vůbec nemůžeš u dětí vysokých rodičů řešit tabulky výšku váhu k věku! Tam bude mimo pokažde... syn opravdu tlustý neni,ale to nemusím vysvětlovat cizí osobě,kdo ho zná,v životě by mu netipl víc jak 15kilo...

blahova_andrea
20. lis 2016

syn byl v roce větší, taky jsme pořídili valco. pak už tolik nerostl a kočár jsme brzo odložili. kočár nosnost 20kg a syn v 4,5 letech nakonec teprve míří k 18kg 😀 on se ten růst a to nabírání po tom roce už naštěstí zpomalí 😉 nám kočár zůstal jako nový a teď ho používá dcera. ta je pro změnu prcíček malinkej, ale zase je víc kočárková a ráda se ještě vozí. syna kočár stále uveze v pohodě 😅

lajla
20. lis 2016

Maclaren XT,xlr drzaci
Pokud chcete víc zaplatit bgb Buffalo je super

lajla
20. lis 2016

@mulgrew moc nechápu Vaše hloupé komentáře, asi Vaše celková mentalita, jak smutné😞

mulgrew
20. lis 2016

@lajla místní hvězda? 😖
to dítě je oplácanější i podle fotky

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew mislis jako moje?

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew myslíš, i můj mobil je v šoku, že napsal takovou hrubku😂 vidíš tak možná dítě v bundě..

mulgrew
20. lis 2016

@misulinka44 jo, je to pěkný chlapeček, ale pár kilo navíc, i podle fotek, má

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew dle dr, která zná od mala manžela i jeho bratry,cili ví,jak to mají s růstem, je naprosto v pořádku... už se dále vyjadřovat nebudu,rozcilovat se fakt nechci. Měj se fajn,zij blaze a trocha tolerance do života;)

karlajasmine
20. lis 2016

@mulgrew tak do grafu vaha vs vyska se dite @misulinka44 vleze, je sice na 97 percentilu, ale je v normalu 🙂 a pokud maji v rodine velke chlapy tak by ani nedavalo smysl, kdyby tomu bylo jinak.

misulinka44
20. lis 2016

@karlajasmine díky, vím ze není hubeňour. Ale dr i porovnávala manželovy zaznamy z te doby a syn jde v jeho stopách... manžel měl ve dvou letech dokonce 20kilo,ale v 5 už jen 23 a byl hubeňour úplně vyzáblý až do dospělosti,nez nabral svaly🙂 je to prostě chlap,co má široká ramena,ne střízlík...

karlajasmine
20. lis 2016

@misulinka44 na fotce mas krasne dite, vubec nevypada, ze by melo nadvahu

misulinka44
20. lis 2016

@karlajasmine max ty tvářičky ale které batole je nemá,ze?😉

mulgrew
20. lis 2016

@karlajasmine je nad 97. a to už je obezita. Ale mně je to fuk, paní je zřejmě nepříjemné, že je řeč o jejím dítěti a je to čistě její problém.Tím bych to taky ukončila

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew nejsi dr,abys to mohla posuzovat;)

mulgrew
20. lis 2016

@misulinka44 nejsem, ale názor mít přesto mohu 😉

karlajasmine
20. lis 2016

@mulgrew nejdulezitejsi je jak je dite aktivni, jak casto je nemocne a co ji za potraviny. Pokud dite ji zdrave, je v pohybu a nebyva casto nemocne, neni co resit. Vaha je jenom cislo. Znam velice nezdrave vyhuble lidi a taky velice zdrave lidi, kteri maji nadvahu.

lajla
20. lis 2016

@mulgrew no když je Vám to tak fuk, tak prosím nekomentujte, když se potřebujete zviditelnit, radši udělejte sama se sebou...podle fotky by to nebyl špatný nápad, než obtěžovat ostatní hm

lajla
20. lis 2016

Něco sama se sebou😂

Strana
z2