icon

Jaký kočárek za slušnou cenu?

vendysek9
7. led 2018

Nevim jaky vybrat kocarek za slusnou cenu. Poradte prosim.

bbubble
7. led 2018

Pozri napriklad tu na bazar, z druhej ruky casto zozenies za zlomok ceny 🙂 a inak pre mna je najdolezitejsie na kocarku vaha (lahky) a kolesa (otocne, nie 4 pevne)..

snahnah
7. led 2018

Nejdriv je potreba si ujasnit, jake by mel mit funkce, v jakem terenu budete jezdit, velikost kufru v aute a v obchode nebo u kamaradek nejake odzkouset 🙂 Ja osobne miluji inglesinu magnum, na prvni dite jsem ho mela z bazaru za slusnou cenu. Nove uz se bohuzel nevyrabi. Potrebovala jsem dlouhy vnitrni prostor a extra odpruzeni do terenu-les, pole, kopce snehu 🙂

monaluza
7. led 2018

Ja byla maximalne spokojena s Babydesign Lupo comfort. Ale zalezi, jak mate pozadavky... Nekdo resi i tak, ze hluboky koupi bazarovy (regionalni FB detske bazary jsou jich plne) a pak uz vi, co vse od kocarku potrebuje a investuje do drazsiho sportaku, ktery se prece jen vyuzijedelsi dobu.

zuzanka_13
7. led 2018

řeším ted to stejne... zatím vaham mezi Roan ESSO, ABC Design Viper a Moon Nuova... nicmene se rada přiučím a vyposlechnu další tipy, rady a zkusenosti...

labijoux
7. led 2018

Mám moon nuova- potřebovala jsem do města i do terenu, projela jsem s ním vše do fabia normal kufru se vejde. Hodně záleží kde jezdis a také jakou mas výšku, určitě to chce vyzkoušet. Dokonalý kočárek není

martyina
8. led 2018

Já mám Roan Marita a nadmíru jsem spokojená.

verik87
8. led 2018

Presne,zalezi co od nej ocekavate..my prvni koupili s velkymi koly kvuli terenu,ktery pouzivam i ted jako sportak. Syn se vlezl do korby do 9-ti mesicu. Do mesta mame jiny kvuli skladnosti a vaze.

makiszek
8. led 2018

@zuzanka_13 mám ABC Design Viper a můžu říct ze za ty prachy nic moc. Používám ho 3 měsíce a uz vrže. Je pekelně tezkej ale to jsem věděla když jsem do něho šla (aspoň hubnu poporodni kila). Jinak je dobrej, prostornej, mohutnej. Ale upřímně se fakt platí za design.

nikyselen
8. led 2018

Mi mame Bexa ultra,ale zkusenosti vam nepovim,jelikoz jeste neni odzkousen. Jediny vo me uz ted vadi je kosik(bazoh na zip) ,ktery je spatne dostupny bude furt jako 🐷 ,ale to je problem vsech novych kocarku co jsem cetla. Dale jde hure sundavat striska ("je na ty panty,jako madlo") ale to je asi o tom,ze je to nove a "vychodi se".
Je to pomerne levny novy kocarek,3V1 a ma vse co jsem chtela odpruzeni,velka korba,vysoky aj.

tadadom
Odpověď byla odstraněná