icon

Jaký sportovní kočárek?

novacka1276
25. čer 2019

Ahoj, chci malé koupit sporťák.. VALCO mne nijak nezaujal, ale koukam po Coletto joggy. Nemáte někdo zkušenosti? Nebo nějaký jiný, ale aby měl 4 nafukovací kola, 5bodovy pás, lehce slozitelny, lehký, přední kolečka s aretací. S cenou max 7-8tis.
Nemáte někdo zkušenost s nějakým? Pořád nevím a už se v tom ztrácím.. Děkuji

valentovapetra
25. čer 2019

@novacka1276 za nás Joie litetrax 4, maximální spokojenost 😊🙂

sinicka
25. čer 2019

Máme Joggy coletto 2018. Používáme ho skoro rok. Vyhrál u nás kvůli skladnosti do auta, nafukovacim kolům, obrovskemu prostoru pro dite na ležení (vyspi se v nem krasnei 3 lete dítě).
Je super ze k nemu je i v barvě nanoznik a slída. Přemýšlela jsem ještě nad Joie, ale tam se muselo vse dokupovat za hodne peněz.
Taky je fajn ze jde střecha zvětšit a dítě ma pri spaní stín a soukromí. A prekvapilo me, kolik kočárku nema polohovaci madlo. Joggy má i to.
Za mě je super, za málo peněz hodně muziky.
Akorat pozor pri skládání do auta jsem si o zamek kufru rozlomila sponu od zapínání. Naštěstí jsem sehnala nove zapínání. Vymena trvala 3 minuty 🙂

novacka1276
autor
25. čer 2019

@sinicka super.. Můj favorit právě je Joggy, ale nebyl jsem si jistá.. Ale asi je vyhráno 🙂🙂

javolejavo
25. čer 2019

@valentovapetra taky máme joie literax 4 air 2019, jsem spokojená, až na horší přístup do košíku, když malá leží.... a dost drkotají přední kolečka, máte to taky tak? nebo máme nějakou vadu?🙂

valentovapetra
25. čer 2019

@javolejavo kolecka nam nedrkotaji 🙂jediny ten kosicek je na prd, kdyz dite lezi no, to mate pravdu🙂

javolejavo
25. čer 2019

@valentovapetra no ja vyjedu jen na trochu nerovnou cestu, o kostakch ani nemluvim a delaji strasny rachot. Ale jinak je stabilni, i po trave se s nim jezdi dobre 🙂

makronka222
25. čer 2019

Baby jogger, britax, valco snap