icon

Je lepší kočárek Hartan Racer GT nebo Teutonia be you?

kafrie14
7. zář 2014

Co je lepší vlastnostmi? vypadají skoro stejně, ale cenami se trochu liší jaký by jste vzaly radši? děkuji

Je lepší kočárek Hartan Racer GT nebo Teutonia be you?Je lepší kočárek Hartan Racer GT nebo Teutonia be you?
hojda
7. zář 2014

Nevím který je tedy dražší, ale TEutonka má 3 roky záruku, tak možná rozdíl v ceně i tam.

xpila
7. zář 2014

Jednoznačně Hartan 🙂

madormi
7. zář 2014

toto jsme řešili se švagrovkou před dvě měsíci- strávily jsme tři hodiny v malívku zkoušením kočárků, do užšího výběru se dostall hartan racer, gt, teutonka aa gesslein a vyrhál hartan, at co se zpracování týče tak co se týče jízdních vlastností. hlavně zpracování sportovní verze( bouda, šití atd)hartan je dražší, ale mě se zdáll tak o třídu výš, než teutonka

ev.ka
7. zář 2014

Hartan je měkčí co se týče odpružení, nám se ale nevešel do auta, takže máme Teutonii a jsme spokojení
jinak pro Teutonku je plus ta záruka a asi i prodejnost v bazárku, až dojezdíte

radushka1
8. zář 2014

Skoro rok a půl už několikrát denně jezdíme s kočárkem Hartan Racer GT a max. spokojenost, jedinou vadou bylo vydrndané ložisko na předním kolečku (to je ale dáno terénem, jaký jezdíme a teuronky by se nám to též podařilo 🙂 ). Oprava kolečka do pár dní zdarma. Za mě Hartan - lehunký a pohodlný jak pro rodiče, tak dítka 🙂

anyska
12. říj 2014

Skoro rok užíváme Racer GT a nemáme žádný problém. Nedám na něj dopustit. Jízdní vlastnosti super. Možná bych ocenila větší hlubokou korbu.

ducik
12. říj 2014

Do vyberu bych jeste doporucila Gesslein Future, rozmyslela jsem mezi temito a nakonec vyhral ten Gesslein. Poznamka k Hartanu, nevim jak konkretne hartan, ale videla jsem tuto boudicku u jinych kocarku a nedrzela, jakoby se provesovala. Ta boudicka do kulata, co ma Teutonka (i gesslein), k tomu ma mensi sklony