Je lepší kočárek Hartan Racer GT nebo Teutonia be you?
Co je lepší vlastnostmi? vypadají skoro stejně, ale cenami se trochu liší jaký by jste vzaly radši? děkuji

Jednoznačně Hartan 🙂
toto jsme řešili se švagrovkou před dvě měsíci- strávily jsme tři hodiny v malívku zkoušením kočárků, do užšího výběru se dostall hartan racer, gt, teutonka aa gesslein a vyrhál hartan, at co se zpracování týče tak co se týče jízdních vlastností. hlavně zpracování sportovní verze( bouda, šití atd)hartan je dražší, ale mě se zdáll tak o třídu výš, než teutonka
Hartan je měkčí co se týče odpružení, nám se ale nevešel do auta, takže máme Teutonii a jsme spokojení
jinak pro Teutonku je plus ta záruka a asi i prodejnost v bazárku, až dojezdíte
Skoro rok a půl už několikrát denně jezdíme s kočárkem Hartan Racer GT a max. spokojenost, jedinou vadou bylo vydrndané ložisko na předním kolečku (to je ale dáno terénem, jaký jezdíme a teuronky by se nám to též podařilo 🙂 ). Oprava kolečka do pár dní zdarma. Za mě Hartan - lehunký a pohodlný jak pro rodiče, tak dítka 🙂
Skoro rok užíváme Racer GT a nemáme žádný problém. Nedám na něj dopustit. Jízdní vlastnosti super. Možná bych ocenila větší hlubokou korbu.
Do vyberu bych jeste doporucila Gesslein Future, rozmyslela jsem mezi temito a nakonec vyhral ten Gesslein. Poznamka k Hartanu, nevim jak konkretne hartan, ale videla jsem tuto boudicku u jinych kocarku a nedrzela, jakoby se provesovala. Ta boudicka do kulata, co ma Teutonka (i gesslein), k tomu ma mensi sklony

Nevím který je tedy dražší, ale TEutonka má 3 roky záruku, tak možná rozdíl v ceně i tam.