Kam do Polska pro kočárek?
Poradíte?? Zítra se tam chceme vydat.. děkuji
@luciasek1987 Já jsem měla první kočárek kupovaný v českém kamenném obchodě, ale vyrobený byl v PL - bez problémů. Nyní jsme kupovali kočárek cca 30km za hranicemi v polském kamenném obchodě, který nám byl doporučen. Má FB stránky a máme kočárek Riko Brano (levnější o 1 000Kč,-) . Kolegyně si koupila Camarelo Malaga (také vyráběný v PL) a je spokojená. Mnoho kočárků je vyráběných v PL, ale kupující o tom ani nevědí, protože po tom nepátrají. Ne vše polské je špatné, jezdíme tam nakupovat velmi často.
Nikam...jsem z Tesina a v polsku kocarek ne! Radeji kvalitni bazarovy, nez "polske krasavce" jsou krasne, ale konstrukcne bida, materialy velmi rychle sr opotrebuji atd...a treba vajicka bych z tech 3k do auta nedala. Plastove hracky..daji se loupit kvalitni kocarky za dobre penize nez ty jejich Kajtexy, kunerty, Taka, Rika, Adamexy, Camarela atd. ...v polsku kupuju kupu veci. Nektere jsou fakt super a za dobre ceny. Ale kocary fakt nee
No já bych je zase tak nezatracovala. Mám polský x-lander, který odvozil už 3 děti.
vetsina kocaru kupovanych v CR je beztak z Polska.kamoska ma kocar z aukra-polsky a jezdi a drzi
@sara84 hehehe... Polsko je na druhém místě v Evropě v oblasti výroby dětských kočárků. Jaký lepší? český kočárek http://www.bejbycentrum.cz/detske-kocarky/detsk... nebo Polsky http://allegro.pl/hit-wozek-dzieciecy-tutek-tam... :D
Tak jsme koupili X Lander X moce 2017 korbicku, sportak + Maxi Cosi autosedacku za 16.000,- za vse. Celkova cena u nas 22.000,- usetreno 6.000,- 👍😏
@scruffy take jsme poridili XLander jsem nadsena 🙂)
Taky by mě to zajímalo. Mám z poských tržnic zboží, které mi všechno moc vyhovuje a je kvalitnější než z obchoďáků. Kde jsi nakonec sehnala? Chystám se do Kudowy Zdroje.
@arwen_arina byli jsme v polské části Těšina... upřímně.. ty polské kočárky byly hrozné ale právě že tam prodávají i značky jako je např. XLander který se prodává i u nás... ale mají ho tam levněji... my ušetřili 5000,-.... fakt paráda.. a je to úplně ten samý kočárek, který se dá koupit u nás... jen sporťák Xlanderu Xmove 2017 co mám já tak tu stojí 13.000,- a my mame za 16.500,- korbičku, podvozek, sporťák, autosedačku maxi cosi , redukci na autosedacku, (aby nam sla zacvaknout do X Landeru podvozku), + veškeré doplňky ke kočárku: pláštěnka, síťka, držák na lahev. ...
u nás by tohle vše stálo:
cca 21-22000,-.. takze fakt doporucuji..
jeste nam prodejce poradil.. at u nej neplatime kartou ale at si jedeme vybrat do CR ceske penize a zaplatime korunami... takze dale usetreno 900,- 🙂 to mam treba na zimni fusak 🙂

Spíš bych ti poradila si to rozmyslet. Pokud koupíš kočárek někde na polské tržnici, bude se ti špatně reklamovat, pokud se s ním něco stane. Pokud to bude v obchodě tak možná o.k., ale tyhle levné polské kočárky nejsou nic moc. Já měla taky a hluboká korba byla sice v pohodě, na tu nic špatného říct nemůžu, zato sporťák naprosto nepoužitelný krám. Nakonec jsem byla donucena koupit Britax a tohohle skvostu se urychleně zbavit.