Kde seženu dobrej kočárek za rozumnou cenu?

lubi29
21. zář 2015

Ahoj holky nemate nejakej tip kde bych mohla sehnat dobrej kocarek,a za rozumnou cenu 😉 ?Nejaky webov stránky nebo tak...furt hledám..

elinkav
21. zář 2015

Mně se moc líbí tento: http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby-...
Ženské, které ho mají, si ho moc chválí. Akorát se na něj prý čeká kolem 3 měsíců. 🙂 Už se těším, až to u nás bude aktuální a budeme si ho moct objednat 🙂

lubi29
autor
21. zář 2015

@elinkav diky mrknu na to..

lytta86
21. zář 2015

@lubi29 ahojky 🙂 já se právě taky zamilovala do kočárku Baby design Dotty a co jsem pročítala x recenzí, kromě "malé" pláštěnky na kočárek jsem nenašla jiná negativa. Tak jsme se byli s manželem v pátek mrknout do Sambaby v Brně, měli vystavený pouze Baby design Lupo Comfort, taky nebyl špatný, ale dotty byla jasná volba. Upozornili nás, že na něj bude čekačka, ale termín máme až v půlce ledna, takže i tak jsme objednali tento: http://www.sambaby.com/1985-kombinace/63415-bab... obsluha v obchodě maximálně příjemná a pán mi dnes ráno volal, že kočárek bude do prosince, takže jsem natěšená už teď, doufám, že to rychle uteče 🙂 na prodejně jsme jej ale porovnávali s ostatními kočárky a byla to pro nás jasná volba co se týče praktičnosti, skladnosti, manipulace, krásně houpe a prostorná korbička.

lubi29
autor
21. zář 2015

@lytta86 Dekuji podívám se...ja mám termín na březen,taky mám jeste čas,ale utíká to dost rychle teda 🙂

lytta86
21. zář 2015

@lubi29 taky mi přijde, že to nějak rychle letí...ani se nenadějem a budeme mít mimčo doma 😀 pokud ale budeš mít nějakého favorita, určitě bych šla mrknout do kamenné prodejny (popř. 8. - 11.10. je v Praze 6. Veletrh potřeb pro děti a kojence, kočárků tam bude určitě spousta...) a zjistila si dodací lhůtu, někdy se na dodání čeká docela dlouho. Přeji šťastnou ruku při výběru 😉

lubi29
autor
21. zář 2015

@lytta86 to jo to bude uplne jinej život nás čeká 😀 teším se...i bojím zároven 🙂 to je moje první díte 🙂 podívám se ješte po kamenných obchodech.