Kiddy Evolution Pro 2, na který lehký kočárek jde nasadit?

janna_v
27. črc 2017

Ahoj,

zvažuji koupit dětskou autosedačku Kiddy Evolution pro 2. Poradíte mi nějaký lehký kočárek (nejlépe dvojkombinace, trojkombinace nevadí), na který by šla autosedačka nasadit? Bydlím ve druhém patře bez výtahu a bohužel ve sklepních prostorách není možné kočárek nechat. Původně jsem zvažovala koupit kočárek značky Camarelo, který váží okolo 10 kg, ale bohužel není s touto autosedačkou kompatibilní. Tak hledám dál.
Za doporučení děkuji.
Jana

kitinakitina
29. črc 2017

Ahoj. Dovolím si přispět malou radou a čerstvou zkušeností.
Moje dcera si byla právě tento čtvrtek koupit autosedačku Kiddy Evolution pro 2 v Pardubicích v Baby centru. Byla jsem tam s ní, sedačku měla objednanou i s adaptéry a obsluhovala nás moc hodná a ochotná paní prodavačka. Dcera dostala použitý kočárek Baby design, na který právě potřebuje ty adaptéry. Vše páslo, měli jsme s s sebou podvozek, abychom měli jistotu.
Ale protože přeci jen dcera zvažuje koupi nového kočárku, tak jsme v obchodě prohlíželi, co by se jí líbilo. A právě nejvíce se jí zamlouvaly kočárky Camarelo. Paní prodavačka nás ujistila, že v případě koupě kočárku Camarelo bude moci sedačku použít, bude to ale potřebovat jiné adaptéry (výdaj cca 500 Kč). Sedačky Kiddy se totiž usazují na adaptéry Maxi Cosi, to ale málokde píší, takže pokud na Camarelo jde Maxi Cosi, půjde tam i Kiddy.
Je pravda, že informace se těžko shánějí, my původně po několika telef. dotazech jeli pro jinou sedačku v domnění, že Kiddy na podvozek Baby design vůbec nepůjde. Ale skutečně jsme měli štěstí, že se nám věnovala moc hodná prodavačka, která navíc tomu velice rozuměla. Pokud to nemáš do Pardubic daleko, tak doporučuji, mají tam i kočárky Camarelo i autosedačky Kiddy, tam by Ti to zkompletovali.
Snad jsem trochu pomohla, přeji hodně štěstí. Ivana

janna_v
autor
30. črc 2017

Ahoj Ivanko,
moc Ti děkuji za příspěvek. Pardubice jsou pro mě až na druhé straně republiky, ale nevadí. Zkusím se poptat u nás v prodejně kočárků.
Moc Ti děkuju 🙂
Jana