Kinderkraft. Máte ho některá a jste spokojené?
Já mám Kinderkraft Xmoov a jsem spokojená. Autosedačku teda vozíme v kufru a používáme ji jen na přenášení malého k doktorovi apod. Na to je skvělá, protože je lehká. V autě jezdí syn v Britax Roemer. Prostě není to kočár za 20tis a je třeba k tomu tak přistupovat. Za mě má Kinderkraft dobrý poměr cena/výkon. Autosedačku bych v autě ale nepoužívala.
Kdyžtak berte jen dvojkombinaci, vajíčka z troj nejsou moc bezpečná🙂 A Kinderkraft...no jako myslím, že peníze odpovídají kvalitě..já mám sporták kinderkraft, ale mám ho jen na nákupy do kufru auta a to splnuje bezvadně, je lehoučky, skladny...ale teda do terenu bych s ním nešla, myslím, že by to ani nevydržel..:D kolečka se tak vrtkají, celkově mi to přijde právě kočárek na rovnej asfalt nebo do nákupáku:D
mám rok kinderkraft prime 3v1 a poměr cena výkon mi přijde ok (každý den s ním dám 8-10km), ale víc jak jedno dítě si myslím neodvozí...
Kinderkraft jsou hrozný hrkadla a šunty, to bych nebrala.
Meli jsme kocarek Kinderkraft Grande 2020 - vzhledove krasny, ale jinak smejd - hrozne tvrdy kocarek, spatne se s nim zatacelo, po par jizdach v nem kola uplne vycehlane, a myslim ze nebyl ani moc pohodlny pro dite, dale nesel dat do uplneho sedu, uz si vic nevzpomenu... meli jsme ho pul roku a jak uz maly nepotreboval vozit, tak jsem ho pri prvni prilezitosti prodala ... nic vic bych uz od teto znacky nekoupila
My jsme o něm uvažovali, nechtěli jsme dávat za kočárek třeba dvacet tisíc a víc, a pro mě bylo primární, aby šel sporťák do úplného lehu. Nicméně bych se radši opravdu podívala po něčem jiném.. celoplasťák, působil na mě dojmem, že toho moc nevydrží.. z mojí zkušenosti jsme se museli posunout o pár tisíc výš, abychom vybrali něco, co by mohlo vydržet. A teda projížděli jsme recenze a zas nějaká sláva mi to nepřišlo. Kdyby jo, tak ho i vezmem.

@verca46
Sedacku bych rozhodne nebrala,je to sunt.Sportaky maji taky dost mizetne ohlasy.