icon

Kočárek ABC design Salsa 4, máte někdo?

lusany
21. led 2016

Máte prosím někdo tento kočárek ABC design Salsa 4 jaké s ním máte zkušenosti?

Kočárek ABC design Salsa 4, máte někdo?Kočárek ABC design Salsa 4, máte někdo?
jipe
21. led 2016

My máme abc designe Mamba - vypadá dost podobně, znovu už bych ho asi nekoupila, lehoučký, skladný, dobře ovladatelný - to je super, ale příště bych raději nafukovací kola, at můžu i trochu do terénu a košík pod kočárem je špatně přístupný, tašku s nákupem tam nacpu jedině, když oddělám korbičku. Plus budeme reklamovat brzdu (zasekává se) a přijde mi, že ty přední kolečka jaksi hází :( Pokud budeš jezdit hlavně po městě, mhd, apod., tak dobré, já bych asi příště oželela nějaké to kg navíc a koupila něco bytelnějšího. sporták ještě ozkoušený nemám.

jipe
21. led 2016

@lusany ted se dívám, že ta salsa je novinka 2016, to asi ještě moc maminek nebude mít ozkoušené

lusany
autor
21. led 2016

@jipe moc děkuji za názor Mambu jsem právě viděla v obchodě, přijde mi ta konstrukce podobná, jen ta Salsa má ten rám tenší bych řekla a tu přužinu má užší, kolečka asi menší,ale jinak bych řekla že tyhle dva kočárky jsou dost podobné. Zajímalo mě právě zda se s tímto kočárkem dá projet polní cesta nebo spíš ne?

jipe
21. led 2016

@lusany projet se dá, já s ním taky jezdím i mimo chodníky, ale v létě tam novorozenec hodně nadskakoval, ted jak je dítko větší a ještě ve fusaku, tak mi to nepřijde už, že to tolik drncá. Otázkou je, jestli jsem si ho tím několikerým projetím lehčího terénu nerozhrkala

lusany
autor
26. led 2016

Děkuji @jipe