Kočárek Baby Jogger City Elite vs. Summit X3

tinka_webber
6. dub 2016

Ahoj maminky

Zvažuju koupi kočárku Baby Jogger, jenže se pořád nemůžu rozhodnout jestli Elite nebo Summit. Ke kočárku hodlám dokoupit i hlubokou korbu.
Bydlíme na okraji města a nechci mít dva kočárky do města a do přírody. Potřebuji, aby mi zvládl polní / lesní cestu, ale taky občasnou cestu MHD nebo vlakem.

Který by jste si vybrali vy?

tinka_webber
autor
8. dub 2016

Potřebuju aby mi kočárek toto

saaralota
8. dub 2016

@tinka_webber Elite toto určitě v pohodě projede, mám s tím perfektní zkušenosti. Summit by asi byl ještě o něco komfortnější (víc pruží), a je celkově víc na sport. Pokud jde "jen" o terén, myslím, že Elite v pohodě stačí. Já jsem se také rozhodovala který, nakonec zvítězil Elite - subjektivně je vzhledem takový "víc do města", má nastavitelnou rukojeť (což pro mě bylo důležité, jsme s manželem každý výrazně jinak vysoký). Nejlépe si je oba vyzkoušet a uvidíte, co padne lépe do ruky. Za mě je Summit do terénu funkčně lepší, ale celkově mi víc přirostl k srdci Elite.

tinka_webber
autor
8. dub 2016

@saaralota děkuju za názor, mě se taky víc líbí Elite, ale nebyla jsem si jistá jestli projede i blátem - toto máme před domem a v nejbližší době město neplánuje dělat slušnou silnici.