Kočárek BabyDesign Lupo vs. Maked, poraďte

dinnuska
29. zář 2013

Ahojky holky, furt tak brouzdám na netu a hledala jsem kočárek pro naši princeznu. Zalíbil se mi kočárek od BabyDesignu Lupo a právě Maked. Když jsme si je byly s mamkou zkoušet v obchodě, z Lupa jsem byla docea zklamaná , protože jsme zjistili, že hluboká korbička se tak nějak vyklá zepředu zezadu, protože slečna byla v obchodě nová nic víc k nám tomu neřekla, ale když jsme dali sporťák tak úplně v pohodě byl tam napevno. Jsem z toho trochu zmatená a vyplesklá, protože i řikám, že kočárek bude drncat a kor v zimě, termín mám leden/únor a jsem ze severních čech , takže zima sníh, blbý cesty a tak .
U toho Kočárku Maked byly akorát horší kola , což Lupo měl fak skvělý ... Holky , které se vyznáte v kočárcích ůžete mi poradit ????

Děkuju moc

zuzacek26
23. říj 2014

Sice s křížkem po funuse, ale třeba to pomůže nějaké jiné, co to bude číst 🙂 Ta korbička tam jde zacvanknout napevno, je tam na to speciální systém a pak se ani nehne, např. fakt při tom nerovném terénu. Sice ještě nejezdím, máme objednaný, ale naštěstí jsme narazili obsluhu, která nám dala vyčerpávající info.