icon

Kočárek Babylux, jak složit hlubokou korbičku?

jajavolf
24. srp 2017

ahoj koupila jsem kocarek baby lux alu way slozeny a rada bych vedela jak slozit hlubokou korbicku. nevim si s tim rady je takova splacnuta nevite někdo dekuji

gwendolina221
•
25. srp 2017

Když odkryješ matraci, měla bys tam mít na dně dvě kovové tyče, které musíš silou narvat do drážek.

jajavolf
autor
•
25. srp 2017

do jakých drazek? a ty tyce jsou do pismene U tak kam je dam? fotka by byla asi lepsi nejak to nechapu

gwendolina221
•
25. srp 2017

Asi se to dost blbě popisuje a fotku bohužel nemám. Prostě ty tyče budeš posouvat směrem k okrajům a tím se ti bude ta korbička vypínat, až narazíš na nějaké místo, kam ty tyče zapadnou.

jajavolf
autor
•
25. srp 2017

napadlo me dat ty tyce do tech cernejch jakoby drzaku na spodku ale musej se vyndat nejspis

gwendolina221
•
25. srp 2017

Tak teď nevím, jaké myslíš držáky. Je to prostě zevnitř na dně té korby.

gwendolina221
•
25. srp 2017

Nebo jestli tam nejsou drážky, tak tam budou nějaké zarážky, za které se to musí nacpat, nebo něco takového. Nemohla bys mi to nafotit ty?

jajavolf
autor
•
25. srp 2017

zítra to zkusim nafotit. nejak jsem to tam nacpala místo takových cernejch věci tak to poslu a uvidime

reniee83
•
12. zář 2019

Škoda že je tato diskuze nedokončená. Mám ten samý problém a opravdu si nevím rady. Pro tyče na dně korbicky žádné zarážky nejsou. Návod ke kočárku taky nebyl, a návod co je na internetu je nesrozumitelny a s jinými obrazky, které se neshoduji. Fakt nevím co s tím 😔

gwendolina221
•
12. zář 2019

Když to vezmu u té poslední fotky, tak vpravo je drážka, do které tu kocour tyč musíš silou zasunout. A něco takového bude i na druhé straně.

reniee83
•
12. zář 2019

@gwendolina221 jestli myslíš to místo za těma dvěma dirkama, tak tam to nejde ani násilím :( ta tyč je dost široká a v tom místě je kočárek užší
A na druhé straně nic takového není. Tam je jen ta černá mřížka bez žádných zarazek.

reniee83
•
12. zář 2019

Tak vyřešeno...pro budoucí maminky, které si nebudou vědět rady s tímto kočárkem...drát se musí posunout do té prohlubně jak jsou ty dvě dírky. Při použití větší síly se opravdu zadařilo. Horší to bylo s druhou stranou, tam je ta zarážka pod tím černým plastovým větráčkem (nebo co to je), takže se musí tyč nacpat pod to, zachytit nahoře a pak jen poslepu hledat tu zdířku, jelikož tam není moc vidět. Opravdu nechápu proč k tomu kočárku nedávají návod.

gwendolina221
•
12. zář 2019

@reniee83 ano, vždyť jsem to tak myslela, tam za ty dvě dírky, chce to ideálně silného chlapa.

reniee83
•
12. zář 2019

@gwendolina221 chlap zrovna nebyl po ruce a já to chtěla mít hned 😅 to je tak vždycky 😇 ale když se zadaří, tak mám radost, že jsem to zvládla i sama😉

kikuse12
•
26. dub 2022

@reniee83 prosím pomoc nechápu to

reniee83
•
31. říj 2022

@kikuse12 omlouvám se, dlouho jsem zde nebyla prihlasena. Doufám že se zadařilo..? Já už si to stejně nepamatuji, už je to naka doba a kočárek již dávno nemám 😀