Kočárek Britax B-motion 2014 - máte zkušenosti?

monisek12
6. kvě 2016

Ahoj holky,

po prozatimním neúspěchu se sháněním korbičky k X-landeru X-move se mi naskytla možnost kočárku Britax B-motion 2014 - dvojkombinace hluboké korby a sportovního kočárku.
Chtěla jsem se zeptat, zdali máte s touto značkou a typem kočárku nějaké zkušenosti, aby mi to případně pomohlo při rozhodování.
Miminko se nám má narodit koncem srpna, tak bych potřebovala vědět, jestli je hluboká korbička dostatečně prostorná pro zimní období, kdy bude mimčo ještě ve fusaku.
Budu vděčná za vaše odpovědi.
Monika

veroniquecz
6. kvě 2016

Dcera vydržela v hluboké až do 10 měsíců, takže se určitě vejde 🙂 Is hlubokou i se sportakem velká spokojenost. A korbičku tedy doporučuji klasickou, ta Affinity, ta je malinká. A pokud byste sháněla i autosedačku, tak prodávám Romer vajíčko, jde krásné nacvaknout na podvozek Britax.

wima
6. kvě 2016

Mam jen sportak a je nejlepsi! Prostorny, skladny, jezdim Mhd, vytahama, po lese , v Praze, vsude se vejdeme, krasne se ovlada jednou rukou, kdyz drzim dite, nakupuju, telefonuju, nezakovam o tycku mezi koly jako u jinych obrovskych kocarku. Ani sem nemela golfky. Nevyhoda - nejde otocit po směru jizdy, vetsi košik.

aivou
6. kvě 2016

Já mám BM3 a nedám na něj dopustit 🙂 Malý je narozený 30.8., ale je to macek 8m - cca 9,5kg 75cm, v korbičce mi vydržel do konce února - i s fusakem v pohodě, musela jsem ho dát do sporťáku z důvodu toho, že už nechtěl ležet a koukat do korby.
Jinak s BM3 projedu všechno, ještě se mi nestalo, že bych se někam nedostala. Neměnila bych!

monisek12
autor
6. kvě 2016

@veroniquecz Díky moc za odpověď a nabídku...🙂 Od kamarádky už mám ale slíbenou jak korbičku, tak vajičko, takže jestli se nic nezmění, nesháním...

monisek12
autor
7. kvě 2016

Holky,
nevíte náhodou, jestli se dá hluboká korbička a vajíčko z modelu B-motion 2014 (čtyřkolka),,na­instalovat" na novější verze sporťáku B-motion 2015, 2016?
Díky moc za odpovědi.
M.

nihasa
2. čer 2020

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli se nenajde dobrá duše a nepomohla by mi…
Mám britax ale jiný typ a potřebuji vyměnit kola, ty ale nemůžu sehnat, potřebovala bych zjistit ideálně rozměry předních a zadních kol(jejich prumer) a o co mi jde asi nejvíce, zjistit šířku a délku těch tycek (ojnicek) či jak se tomu říká, co se zasazuji do konstrukce.
Moc moc prosím!!! Najdu u vás pomoc? Už jsem zoufalá, nevím kam se obratit. Moc děkuji předem!