Kočárek Cam Cortina X4. Kde ho sehnat?
Ahoj všem právě jsem se zaregistrovala a chtěla bych se zeptat na jeden kočárek.Hrozně se mi líbí cam cortina x4 ale nemůžu ho nikde sehnat v jednom obchodě mi řeknou že ještě není v čr v druhém že se nevyrábí....no jsem z toho už jelen.Nejsem mco fanynka 3kolek mám z nich strach že enjsou stabilbí a když sjem našla tenhle tak jsem byla nadšená.Nevíte kde by se dal sehnat a za kolik?Kromě bazarů...ať hledám jak chci tak ho v žádném obchodě nemůžu najít:(A pokud se tu najde majitelka tohoto kočárku ,jaké má ngativy?Doufám že tímto dotazem nic neporušuju a předem děkuji za odpovědi.
nanilka:já vím že cam jich má spousta jenže tenhle se mi právě líbil i kvůli kolečkům že má velké a je to 4 kolka.Ostaní jsou bud 3 nebo 6ti kolky a s tou 6ti kolkou si fakt neumím představit brodit se tady u nás v zimě 😉 Zatím jsem narazila jen na bazarové:(kde jsem ho našla v obchodech tak na ruských stránkách jenže rusky neumím 😠 tak tomu houby rozumím:(
urcite ho u nas predavaju, lebo som ho zacala teraz vidat v meste u jednej kocky, co sa im narodilo teraz babo. a videla som ho aj na mmb, ale novy je len sportak, ostatne su pouzivane ☹ http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6871006
dosa:je to je super že existují🙂že jo a sporták se stejně používá nejvíc a korbičku a autosedačku není problém dokoupit.super taky je že ty x4 jsou rovnou s nafukovacími koly🙂
ono ich mozno na nete nemaju zverejnene, ale mozno by stacilo spytat sa v obchode kde predavaju tuto znacku a snad by sa dal na objednavku zohnat. nasla som jeden aj na ceskom mmb, ale uz pouzity. zato za dobru cenu - pozerala si? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26128788&ta...
la_cheri, ja mam taky pocit, ze sa uz nevyrabaju a toto je uz len dopredaj starych zasob. Tie kolieska su uplne super, mala som ich pri trojkolke, do snehu to bolo fajn.
ahojte,vidím že je toto už stará téma ale dá sa tento kočík ešte zohnať(používaný)???všade sú len 3-kolky a tie sa mi nezdajú moc stabilné,prípadne je stránka kde by bola najvačšia šanca?dakujem. 🙂

la_cheri, ja som o tomto type este ani nepocula, u nas sa to myslim nepredava. Ale cam ma vela kocikov, ak nenajdes ten konkretny, je si z coho vybrat, len normalne kolieska mava len na trojkolkach. Ak je stvorkolesovy, ma tie kolieska zduplovane a mensie. Alebo skus pozriet neonato, to je ta ista firma. Ja som mala cortinu trojkolku a nemala som pocit z nestability, teraz mam neonato, zasa trojkolku a maly, skoro dvojrocny, 15 kg sa mi do nej kludne vyhrabe bez toho, aby ju prevrhol.