Kočárek Deltim Voyager. Kdopak ho zná? 🙂
Kdopak zná?? 😀
Blbě,všude je bahno 😀 Ale to počasí,to byla dneska paráda...A jak vám....Už jste s tím něco dělali?
Ještě ne,není to tak nejhorší a tak to zatím neřeším.Jinak se jezdí krásně a včera to počasí bylo na jedničku-dnes pravý opak ☹
vyjela jsem ven a začalo pršet,tak otočka domů-jinak bláto máme taky 😀 😝
Hm,tak já vyjela v dešti-pršelo nonstop celý den-s tím,že se v dešti bude malýmu krásně spinkat 😉
Ale mě to neva,mám na to outdoorové vybavení 😉 ,jen ještě nemám nepromokavý kalhoty,ale to taky na příště zainvestuju 😀
Jinak my jsme převlíkli náš kočár do náhradního zeleného potahu,co jsme si k tomuto účelu koupili na MMB a ten žlutý jsem dala vyprat.Vypadal už strašně,zvláště,když tam malej leze i v botech sám 😎
No to věřím,my zatím nic nejíme,nepatláme a ležíme ale ono to přijde 😀
Dnes u nás šeredno ale hlásí na víken 18 stupňů teda pokud to ještě několikrát nezmění.......
ahojky,tak co je nového?
Kamarádce se můj systém se potahy zalíbil a chce taky 😀 Takže teď sháním starší voyager,klidně i nepojízdbný,nebo jen potah z něj....Už jsem něco na MMB našla,tak uvidíme,jestli se jí to bude líbit.... 😉
Jinak jsem myslela,že už budu náš Travel pomalu rušit,ale jak to vypadá,tak ještě nějakou dobu se v něm malej vozit určitě bude....nějak se mu v něm líbí 🙂
Dá se na tento kočárek připevnit slunečník? kouksla jsem v obchodě a nešlo nám to :( Má silnější rámy než-li jiná vozítka..
nevím,slunečník nemáme....ale existují myslím i nějaký na širší a placatý trubky....nevím,já mám kulatý,ale taky jsem to nezkoušela....možná zkusit napsat přímo na babypoint.cz,tam by to měli snad vědět,když jsou výhradní dovozce

Letní fusáček je podle mě napendrek,spíš bych se mrkla po nějaké tenčí dece....můžeš jí zakrýt jen nožičky,nebo co bude potřeba a jak bude potřeba a navíc v létě nebudeš potřebovat stejně nic-bude teplo 😉 spíš budeš přemýšlet,co s ní,aby se nespália na nožičkách a nebylo jí horko-počítám že pokud bude teplo,užijete zavinovačku tak 14 dní a pak už se ti v ní bude potit a navečer buď zavineš do zavinky,na které v kočárku leží-a pěkně to i vypadá nebo přikryješ dečkou,nebo dekou