Kočárek do Prahy, lehký, skladný

jitkae
11. srp 2015

Ahoj holky 🙂 ,
čekám miminko v říjnu a pořád nevím jaký pořídit kočárek. S manželem jsme se shodli na tom, že by měl být lehký, skladný do auta a max. do 12 tisíc. Bydlíme na sídlišti a do terénu nechodíme skoro vůbec, ale zase nechceme nějaký rachták.
Zatím jsem narazila na tyto:
1. ABC design Mamba
2. Valco Baby Snap Ultra Sport
3. Britax B - Motion 4
Mamba a Valco mají polohování sportovní korbičky vcelku (kolébka?) a nejsem si tím úplně jistá, ale zase když to má Bugaboo za nehorázný peníze, tak to asi nemůže být nějaké škodlivé. 😒 Britax zase nemá polohování nožiček.
Budu ráda za jakoukoliv Vaši zkušenost, začínám z toho bláznit. 😀

peggy722
11. srp 2015

Mně se ta kolébka nelíbí. Přijde mi divný, když dítě spí a trčí mu nožičky do vzduchu. A nedovedu si sama představit, že bych tak měla spát. Třeba Snap má aspoň tu sedačku poměrně velkou, ale většina těch sedaček je hodně malá, takže větší dítě tam horkotěžko narveš. Z těch tří se mi asi nejvíc líbí Snap.
Já jsem měla Gessleina F4, teď S4. Ale koukala jsem na ceny a nestačím se divit, jak ho strašně zdražili. I s korbičkou by vyšel na 18 tisíc, což je hodně přes limit. Ale byl skvělej. Dřív se prodával s golfáčovou sedačkou + sportovní sedačkou, která měla vložnou tašku, tudíž byla od narození a nebo jenom s tou golfáčovou sedačkou. Teď už jsem ho v téhle kombinaci neviděla. Ale byl to skvělej kočárek, strašně dobře se ovládal a byl poměrně lehkej, dobře odpruženej. Do města ideální.