Ahojky, máme kočárek espiro enzo evo, od oznámé, známe historii, žádný bazarový kdoví odkud, všechno fungovalo normále, celých 8 měsíců. Ale min týden mi při běžném vyjíždění schodu praskla rukojeť - plastová část zasunutá v kovové trubce. S kočárem se nedá jet. Stalo se vám to některé pokud ho máte? manžel se to pokouší zpravit, zatím bez úspěchu a náhradní dily prý nejsou k sehnání........Případně nechcete se zbavit např za 1000kč podvozku? 😉
a nejaky stary na ND by se sehnat nedal? obcas ho na netu jeste nekdo prodava.. ja budu mit enzo evo po segre, celkem uz zazil 3 deti, moje bude 4., tak uvidime, o jeste vydrzi, udajne to tehdy byl velice malo reklamovany kocarek
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Ahoj, asi máme stejný problém sjuzalinka.Podařilo se vám to nějak vyřešit???Sehnali jste nějaké ty náhradní díly a nebo se to nakonec manželovi podařilo nějak spravit??My používáme kočárek už 2,5 roku absolutně bez problému, jsem s ním moc spokojená.Ale včera mi taky odešla rukojeť, možná si za to můžu trošku sama, protože jsem v něm tahala často docela těžký nákupy. Byla bych vděčná za jakýkoliv tip na to kde se dají sehnat náhradní díly, protože je to opravdu problém ☹