Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Hartan? Díky moc.
@lily5 no, to je pravda🙂 ted jsem našla papír z prodejny kdy jsem poprvé viděla vzornik! A mám tam napsanou jako první barvu638! Ta ma bílou konstrukci, a ten kšilt pruhovany se dá otočit dovnitř! Takže by se taky dobře kombinováno s doplňky jak píšeš. A to v čem díte sedi ve sporťáku je ze vnitř sice pruhované ale na to se stejne dává takovy kryt proti uspineni. Prodává se v různých barvičkách . Jejejeje co já vyberu 😕
tak jsem dneska byla na BVV, Hartan nikde, bylo to tedy nic moc celkově. Objednali jsme si tam akorát autosedačku Romer a nakoupili nějaké věci od Little Angel - 10% sleva a od Emitexu dečku a zavinovačku v bílé barvě, tak doufám, že to nebude hned špinavé 🙂 Měli vystavené jen nějaké barvy a až člověk měl vybráno a zaplaceno tak si všiml, že tam mají i jiné kombinace ☹ Navštívili jsme pak prodejnu u Baumaxu kde mají kočárky Hartna. Vybrali jsme si Topline S s brzdou, nánožníkem, kolečka, taška lehká ne kombinovaná ( prý si ji nikdo nekupuje ) a stojí u nich 21500Kč. Asi fakt vyjde v Německu levněji, psala jsem už dvakrát na Hartan a neodpověděli, tak nevím kde je chyba ☹ a jak docílit odpovědi.
Mě poslali cenovou nabídku z Davidka Olomouc Racer GT 19990 sporták, korba, taška na rukojeť. Nánožník a prodlužující díl 829, 949. Přední kola 2390, ALE kdyz to objednám do 18.3.odečtou 5%. Něco kolem 23000. Tak nevím jak výhodné to je! 😨 Co na to zkušené maminky? 😉
Holky chtěla jsem se zeptat, opravdu je Hartan tak kvalitní, že jste nepotřebovali řešit reklamace, pokud jste si jej dovezli z Německa? Jak na tom vypadá cenově Rakousko?
Holky v Brně mají Hartan v Sam Baby 😉
Jinak Topline X - všechny 4 kola velká, topline S - má jen 3 😉
@alemari tak to potom bude krásne 😉