Kočárek Implast bolder
Ahojte holky, koupili jsme si tento kočárek a doporučuji ho www.kocarky.medplus.cz, má vše co potřebujeme a cena cca 11tis
ahoj holky, tak jsem si vcera byla kocarek objednat v obchode tady v Ostrave, ktery se na Implasty specializuje. Mel by byt do mesice. Termin mam sice az v listopadu, ale maji ho ted v akci...takze jsem do toho sla. Brala jsem kombinaci cerno - bila, kdy korbicka je bila s cernymi kruhy. Jo, a brala jsem tu trikolku. S tou 4-kolkou se mi fakt hure manipulovalo. Jinak sportak u tohohle kocarku se mi zda v poho. Pani mi to tam taky ukazala, dala to az do lehu, a kdyz dala i tu operku na nohy nahoru, tak se mi to zda skvele. Ja teda na prehazovaci rukojeti moc nebaziruju, obe korby se daji otocit, i kdyz je jasne, ze nebudu na kazdem rohu mimco otacet. Vyresit se to da i plinkou pres strisku a nemusim nic tocit. 🙂 Tak uz se tesim az prijde, urcite ho slozim, at ho vidim v cele sve krase a hlavne zkontroluju, zda to vsechno ma nebo nema. 😀
Tak se zatim mejte.
Ene...jj, urco pak vyfot malou v tom sportaku, to by bylo super, at vidime jak si tam hovi 😉
ahojki
Ahojky, tak jsem pročítala Vaši diskuzi a začínám o něm uvažovat, pravda ještě máme spoustu času, jen se tak dívám co je na trhu. Nevíte kde se dá fyzicky vidět v Brně??? Díky moc
Aknely a¨za kolik ho u vás mají? Já se na něj jedu zítra podívat do Ústí nad Labem,viděla jsem ho jen ve 3kolce a chci 4kolku a tam jí mají.
Holky,neprodáváte nebo nebudete koncem léta některá prodávat autosedačku od Implastu?Já chci tu originál,ale klidně bych brala i použitou,nemusím novou,nejlépe v kombinaci černo bílý květ !!!
olinka: Vím, kde aknely byla, mají ho tam ve slevě za 10.500. jinak stojí min. o 2 tisíce víc.
Já vím,ona píše někde v OStravě,ale to já mám neskutečně daleko :( Potřebuju zjistit jestli nemají internetové stránky nebo jestli neposílají poštou.Já ho našla nejlevněji za 11.890,- a jsem pro něj rozhodlá,takže sháním dál kde ho koupit co nejlevněji,oni mo ho chtějí koupit rodiče,tak aby měli co nejmenší finanční zátěž 🙂
olinka01 ..ahoj, maji ho ted v akci za 10 900,- Jinak ho maji za 12 500,- Jejich webovky ti poslu interni postou. 🙂 Akorat na ten webovkach nemaji uvedene tel. cislo, tak ti ho taky napisu.
Luco,vím že Implast mají v Újezdu u Brna ve Spáčilu.Byla sem se do Spáčila dívat v Olomouci ale bohužel tam tu prodejnu zrušily a je už jen v tom Újezdu,tak se tam zkus mrknout pokud to nemáš daleko.Pro nás je to z ruky,bydlíme v Přerově.Taky sem ho chtěla vidět na živo a osahat si ho ale nevím jestli se mi to podaří,tady v okolí nikde asi není ale každopádně sem pro něj 100% rozhodlá.
Ahoj,psala jsem mejlíka do té prodejny v ostravě a sdělili mi,že ho mají za 11.900,- jen zaslaní mají Gratis 😢 Ale za 11.900,- ho mají všude 😖
Ale Aknely díky za info 🙂
Olinka...tak to je divne, mi rekli, ze ho maji v akci za 10900,- No, tak doufam, ze az mi dojde, tak ho nebudou chtit nakonec za tech 12 500 co ho maji bezne ☹ , ale za tu akcni cenu. 😒
holky, máte některá ten bílý s černými kruhy? Mně se líbí i ten černý s kruhy nebo kytkama, ale manžel je proti. U té bílé se bojím, že se bude špinit a budeme mít listopadové mimi, a v tom hnusném počasí, plískanicích a tak... má některá bílý?
a ještě otázka - neví některá z vás, jestli se vejde do panelákového výtahu? údajně by mohl být prolbém s délkou, výtah má 104 cm, manžel se bojí, že se mi tam nevejde. Zítra ho půjdeme okouknout, tak možná pak budeme chytřejší. Ale kdyby měl někdo zkušenost, ozvěte se prosím
Holy, s délkou by problém neměl být - hlavně si přeměř, kolik cm má vchod do výtahu na šířku... nevím, jestli máš stejný výtah, jako my, ale nám se tam vejde tak tak (teda doufám 😀 ), protože ty větší kolečka mají trochu větší "rozchod", než většina jiných kočárků...
Chci, ale beznadejne se k tomu nemuzu dokopat 😀 Pocity rozporuplne - nejak se mi s nim hur manipuluje a nevim, jestli to je rukama nebo tezistem.
Ahojky, představte si, co se mi stalo! ☹ . Vrátili jsme se dnes z porodnice a jeli k našim pro kočárek, kde od února čekal...chtěli jsme nafouknout kolečka, která byla vyfouklá a ono nic...nenafukovala se. Tak jsme je sundali a rozebrali-taťka má pneuservis a 3 duše ze 4 byly roztrhlé!!!! Bylo vidět, že byli natrhlé od něčeho a tím nafukováním se rozjeli....byly zpuchřelé jakoby. Koukali jsme na ty plastové konstrukce, na kterých jsou kolečka a byly tam z těch výlisků ostré výstupky, o které se to asi ve výrobě při nandavání duší do koleček rozthlo. Jsme tedy bez kočárku. Jdu napsat paní z Kočárkova, zda uzná reklamaci. Ujeli jsme s ním asi 10 m po pokoji a bez dítěte, je uplně nový...prostě to bylo už z výroby, ale nevšimli jsme si toho-nedofukovali. Tak jsem zvědavá co a jak...Tak zatím...
holky, pročetla jsem diskuzi, kočárek se mi celkem zamlouvá, ale mám dotaz
je vhodný i pro vyšší osoby? není korbička moc nízko, abych se musela moc zhýbat k mimču?
některé ty sportovní kombinace mi přijdou moc "u země" a tenhle kočár jsem u nás v reálu zatím neviděla
Ilci, tento kočárek jsme vybírali právě kvůli tomu, že jsme s manželem oba poměrně vysocí (ne žádný extrém, ale myslím, že mých 178 a manželových 185 se už dá počítat mezi vyšší 🙂 )... a právě se mi hodně líbí, že ta hluboká korbička není nízko a nesedřu si na tom záda (snad) 😀
agnesa, díky za info, já měřím 179 a manža něco přes 190
jinak koukám, že máš termín taky v říjnu 😉
jj, mám ho skoro stejně jako Ty - taky už jsem se dívala 😉
kdy máš v plánu kočárek objednat? my jsme ho objednávali předevčírem, protože nás na prodejně upozorňovali, že u těch novějších kočárků mívají někdy dodací doby i měsíc až dva, záleží na barvě... tak jsme si říkali, že už ho raděj objednáme, abychom ho na konci srpna už pro jistotu měli nachystaný 😉
a o jaké barvě uvažuješ? my objednali šedou (na www.kocarkov.cz je to číslo barvy 217) 🙂
no, já jsem ho chtěla napřed vidět v reálu a u nás ho nikde nemají
tak musím zkusit jinde (ale nevím kde)
jinak se mi asi líbí nejvíc ten, co má ene 😉
ta vaše barva je taky pěkná, já jsem teda spíš na béžovou a zelenou
Ahoj Maminy,
musím se přidat ke spokojeným s kočárkem Implast-trojkolka, zatím tedy nevyužíváme (termín v říjnu), ale už ho máme doma (u tchýně 🙂 ) Je lehce ovladatelný, prostorný, kola super..... Doufám, že nezklame 😎 Jinak v Praze je možné ho vyzkoušet v obchodě Dětský růžek.
holky, co používáte IB už dél - teď jsem se na jiné diskuzi dočetla, že se údajně někomu začla párat taška ke kočárku a potah korbičky.... jak jste na tom v tomto směru vy? mohla mít dotyčná jen "vadný" kousek?
my už ho máme objednaný a stejně nevím, jaký jiný bych si měla vzít, ale jen mě to zajímá, jestli se mám bát toho, že se to stane i nám, nebo to tak špatně nevypadá 😀

ene: Tak hoď prosím pak fotku anežky ve sporťáku, klidně i víc, začínám totiž o něm znovu uvažovat, ale nějak jsem nepřišla na chuť sporťáku. Nakonec asi jako jediné minus zůstane nepřehazovací rukojeť 😀