Kočárek Implast bolder
Ahojte holky, koupili jsme si tento kočárek a doporučuji ho www.kocarky.medplus.cz, má vše co potřebujeme a cena cca 11tis
jeste jsem chtela teda poznamenat ty miry, jestli jsou stejne. Namerili jsme sirku sportaku 30 cm a delku od hlavy az k takove kovove konstrukci dole asi 87 cm.
ahojky, mate nekdo prosim zkusenosti s nakupovanim pres net v net obchode Detsky ruzek? zda jsou spolehlivi apod.
Dekuji. 🙂
aknely dětský růžek mi doporučovali holky MMB, prý super komunikace, spolehlivost takže já budu kočárek objednávat u nich
aknely kocarkov mi taky doporučovali ale detsky ruzek taky a tam je ted myslim o neco levnější, ale není nic jednoduššího než se poptat holek na MMB
smardik...aha, ok..dik, me nejde o kocarek, ja si chci z tama objednat zimni fusak ...implast uz mam doma 😉
Dedulko nemáš za co 😉 Ta zelená se mi zdá taky boží, tak doufám, že nesklame 😉
Určitě během dne dodám fotečky.
v detskym ruzku jsme byli vcera primo v obchode a myslim, ze prijemne jednani, ale jinak jsem u nich zatim nic neobjednavala. Vyber maji pekny.
Sirka je tak tech 30-32 cm, tak to bude stejne.
Z kocarkova mame my a maximalni spokojenost 🙂 Dal se sehnat v te dobe o neco malo levneji jinde, ale libilo se mi, ze maji zaruku vraceni penez do dvou tydnu, kdyz nebudete spokojene.
Aknely jaký fusak budeš do Implastu kupovat? Musím taky už pomalu nějaký pořídit 😉
Ahojky. Jak se někdo ptal, a jak ene správně odpověděla, ta modrá taška na mém kočárku není originál. Originál byla v barvě s květy, v provedení, jako má ten zelený kočárek z odkazu. Po pravdě, zdála se mi malá, nepříliš přihrádek a ani přebalovací podložka v ní není. Koupila sem si od Red Castle. Je veliká a obsahuje i dost doplňků...na druhou stranu je to výdaj navíc, ale mě vyhovuje. Ta taška co má ene-starý typ byla praktičtšjší, větší a s podložkou...řekla bych...
Jj, stary typ mel lepsi, vetsi tasku s prebalovaci podlozkou.
Dedul, zalezi co. Soucastka se da poslat samostatne postou nebo sbalis cely kocarek a posles. Ale pani rikala, a ja ji verim, ze na implasty reklamace nemiva.
klubo...chci koupit Emitex Combi 3 v 1 http://www.detskyruzek.cz/fusaky/, cerny s ruzovym vnitrkem ...Snad se do Bolderu vleze...no, kdyz uz jsme u toho, ma tady nekdo zkusenost s timhle fusakem? jako zda se do Implastu fakt vejde...me se desne libi a narvu ho tam i kdyby mi to trvalo cely den 😀
Jinak chci jeste koupit fusak do autosedacky, taky od Emitexu http://www.kocarkov.cz/detail.php?zbozi=63873, ruzovy... 😉
Dedulko, můžeš mi prosím napsat, v kterém obchodě ve Zlíně jsi viděla Bolder? A nezjišťovala sis, jestli je vážně v té ceně i autosedačka? Díky moc za odpověď.
Aknely díky, už jsem se koukala vypadá moc dobře. I ta cena jde a hlavně je výběr barev. My si chceme nechat překvápko, tak musíme neutrální a tady není problém 🙂 Implast máme černý s kruhama, tak do toho jde vše.
Dedulko,
mám ho objednaný z kočárkova. Paní byla velice příjemná a ochotná. Vlastně nám poslala kočárek a penízky jí teprve budeme posílat převodem. Poštovný jsme žádný neplatili. A záručák máme potvrzený až od 18.8.
Jinak měl přijít opravdu už včera, ale služby naší pošty jsou neuvěřitelný. Prostě se jim k nám nechtělo asi zajíždět, tak to nechali až na druhý den ☹(((
Dnes kočárek došel jsem z něho mooooc nadšená a manža taky.
Korbička je opravdu velká a prostorná - po přeměření 75 cm
Je úžasně ovladatelej a lehkej.
Bezvadně se skládá a rozkládá.
Možná sporťák bude trošku užší, ale myslím si, že pokud dítě nebude opravdu nějakej velkej cvalík, tak to nebude problém. Třeba golfky, taky nebývají nějak široký - ségra má na 15 měsíční Nikolku a úplně v pohodě se tam vejde a plánuje v nich jezdit i na zimu.
Barvička nemá chybu - je opravdu moc pěkná. Já jsem milovník zelené barvičky a tahle je taková krásně pistáciová hodně výrazná 😉 🙂
Jedinou vadu kterou jsme našli je, že korbička je trošku křivá, takže když se připevní, tak je to trošku vidět, ale vracet jí asi nebudeme manža si s tím prej poradí a nějak podloží.
Tak doufám, že až ho za měsíc zajedem, tak budeme stejně pořád, tak spokojený 😉 a že se mimískovi v něm bude moc líbit 🙂
Dedulko posílám odkaz na slíbený fotečky 🙂
klubo...jj, barev je hodne, cena taky jde, my mame taky ten s kruhama, ale ne cely cerny, ale kdy je korbicka bila s cernyma kruhama a boudicka cerna... 🙂
blejchar - myslím, že jsem ten implast viděla na Prioru! 😉
petula: díky za vyčerpávající info a teda musím říct, že na těch tvých fotkách vypadá suprozně - takže do něj určo jdu! včera jsem byla ještě v prodejně tady u nás v UH a obhlížela si ještě i mého druhého favorita Chicco S3 - ale už se mi vůůůbec nelíbí!! Jdu do Implastu! 😵 zeleného! 😎
Dedulko a všimla sis, že v UH mají i Implast, že jo? 😀 dokonce mají teď na prodejně 3 i 4 kolku :P když tam vejdeš, tak hned vpravo vedle dveří 🙂
agnessa: jj, všimla - včera jsem tam právě byla porovnávat Implast s Chiccem! 😀
ale asi jsem možná trochu víc pro tu 4-kolku! 😉
😀 😀 😀 my jsme tak byli porovnávat s Roanem... stály hned vedle sebe a na první pohled byl jasný vítěz 😀
jinak taky mám objednanou 4-kolku.... sice s ní na malém prostoru nešlo manipulovat tak lehce, jako s 3-kolkou, ale když už jsme jeli delší kus po prodejně, zatáčel krásně 🙂
agnessa: takže říkáš, že s 3-kolkou se jen lépe manipuluje na stísněných prostorech jo? 🙂
a jakou barvu sis objednala? (jsi přímo z UH)? 😉
jo a ještě jeden dotaz agness: za jak dlouho od objednání ti má přijít?! 🙂 a musela jsi dávat zálohu?
Dedulko, s trojkou se krásně otočíš na místě, aniž bys zvedala kočárek, zatímco s 4-kolkou musíš tu přední nápravu prostě nadzvednout... bohužel nám nedovolili jít před obchod, tak jsme se projížděli aspoň po prodejně a na delší trase už byla 4-kolka krásně ovladatelná... ale my jsme 3-kolku zas moc nezkoušeli, protože já měla rovnou vybranou 4-kolku, trojkolku jsem nechtěla 🙂
jinak jsem přímo z UH 🙂 takže budu od zimy potkávat další Implast, jo? 😀 😀 viděla jsem tu v UH ten zelený, co má Petula5, potom ještě tmavě modrý z loňské kolekce a tuším, že ještě jeden, ale tam jsem si nebyla jistá, protože to byl černý s květy a mohl to být i oxford...
Barvu máme objednanou 217 - šedou a dodací lhůta měsíc, ale říkala nám prodavačka, že občas se jim u těchto novějších kočárků a hlavně přes prázdniny, kdy jsou všude dovolené, stane, že přijde o něco později... objednávali jsme ho 10.7. a počítám s tím, že do konce srpna doma (na objednávce máme dodací termín 10.8.).... zálohu jsme platili 2tisíce 🙂
jakou barvu máš vyhlédnutou?

Diky moc ene. Ja uz z toho nespim 😎