icon

Kočárek Inglesina quad, máte?

leniii
27. pro 2016

Ahoj holky, mate někdo nebo plánujete pořídit? Dle popisu se mi zda bezva, ale to jsou všechny kočárky.

catf
27. pro 2016

@leniii my ho máme (quad 2016) a jsme s ním naprosto spokojeni. Koupili jsme trojkombinaci a všechny doplňky. Jezdím s ním denně, bydlíme v centru města...všude jsou kostky... a v pohodě zvládá tenhle terén. Vyhovuje mi, že se dá korba odpojit od podvozku, v domě, kde bydlíme, máme několik vyrovávacích schodů...v pohodě vynesu malou (teď už má přes 6kg) v korbičce. Taky je možné naklonit dno korbičky pro starší miminko, teď už by malá nebyla v úplném lehu moc spokojená. Kočárek je kvalitně vyroben, látka je nepromokavá, madlo je nastavitelné a příjemné do ruky, střecha korbičky se dá stáhnout dostatečně dolu proti sluníčku, příslušenství perfektně padne. Nám se líbilo, že Inglesina má veškeré příslušenství, takže jsme nemuseli řešit, kde to budeme kupovat (zimní fusak do sporťáku, zimní fusak do korbičky,chránič proti dešti,proti komárům, isofix apod.) Kočárek i dobře vypadá, máme modrošedou barvu s bílým podvozkem. Nenapadá mě žádné negativum.

leniii
autor
27. pro 2016

@catf ahoj, děkuji moc za reakci. A co třeba prochajda v lese, polní cesta atd? Máme ohaře, takže jsme hodně outdoor a bojím se, aby to kočárek zvladnul 😅

catf
27. pro 2016

@leniii tak na to by byl lepší asi podvozek s nafukovacími koly, nemám s tím ale zkušenost, protože my máme ten s klasickými gumovými koly s předními protáčecími kolečky, který do městského terénu úplně stačí, ale do přírody bych ho asi nezvolila....i když ten městský terén nemá občas k polní cestě daleko😅

kristynatita
28. pro 2016

Tak do lesa a do terenu lepsi podvozek ergo bike. Ten mame my a super.

leniii
autor
28. pro 2016

Do lesa ergo bike určitě, ale do normálního provozu a města si myslím, ze jsou pravě dobrý přední otočný kolečka.. a to je přesně jádro mého problému 😁

kristynatita
28. pro 2016

My bydlime v Praze a ergo bike mi neprijde zadny problem.

catf
28. pro 2016

@leniii
nemám sice zkušenost s nepohyblivými předními kolečky, ale nedokážu si představit, že je s nimi tak jednoduchá manipulace. Mně vyhovuje, že se s kočárkem dá krásně vytočit i z malých prostor (výtah, úzká choba, malé prostory v obchodech apod.) Asi by to chtělo si to někde vyzkoušet,co budeš preferovat.

calabasa
29. pro 2016

Mám Magnum, to je Ergo podvozek. Trocha zvyků a v pohodě. Měla jsem už asi 5 kočárů a fakt mi to nevadí. Kromě se skejtem, to už pak útočit moc nešlo. Ale zas ten houpak je pro mne něj, nechci na miminko nic jiného.

eviicka
29. pro 2016

Taky mam ergo bike a do terénu super. Jezdila jsem s nim i po obchodaku, manopulace teda narocnejsi nez u aretace, ale jsem uz tak navykla, ze mi to neprijde. Jasně, že do města to není.

eviicka
29. pro 2016

@leniii
Jinak máme starší bazarovy a jsme spokojeni. Hlavně se teď v zimě nemusím bát, že mi miminko vyroste z korbicky.