Kočárek Jané slalom, máte zkušenosti?

pucka08
7. dub 2018
havlovat
7. dub 2018

Já ho mám a jsem spokojená, dobře se skládá, nasazení jak vajíčka tak korby na konštrukcie snadné. A sportak je prostorný, malá prez den spí jen v něm. Za mě 1.

kuldacz
7. dub 2018

Já využila jen hlubokou korbičku, vyhovovalo mi, že šla snadno vycvaknout z konstrukce, sporťák za mě děs, kupovali jsme pak narychlo samostatný sporťák Joie, vajíčko se sice hezky nacvakavalo, ale v porovnání s MaxiCosi, které jsme měli chvíli půjčené, také nic moc, pro dítě ne moc pohodlné a když měl jr. 8 kg, už se tam nevešel.... za sebe tedy nedoporučuji...

fionay
7. dub 2018

Za mě veliká spokojenost, nedám na něj dopustit. Zůstali jsme pak věrni Jané a koupili po roce a půl sporták Jané rider a super také. Dobře ovladatelný, jednoduchá maniulace..Do ruky jsem si ochmatala kočárky kamarádek na ten náš neměl nikdo. Ale je pravda, že jsme nezkoušela Bugaboo a Joolz. Stoke je spíš do města,ne na ježdění po cestách atd. V lese se nám se Slalomkem jezdilo dobře.

markokolin
8. dub 2018

Tak za mě pohoda. Korba i vajíčko jdou lehce nacvaknou, snad jen by korba mohla být větší, ale já mám obříka. Ale do vajíčka @kuldacz se mi bez problémů vejde a to má 9,5 kg a ještě před chvilkou jsem ho tam dávala v zimním oblečení, jen mu čouhají nohy ( mám 77 cm), ale to nevadí.
Sporťák velký, jen ta stříška mohla být delší, ale mám tam kšilt.
A pak pozor, na tříkolku si musíš při najíždění na obrubníky zvyknout, ale zase se krásně ovládá, otočím se na místě.
Do jiného bych nešla😉

yerry
17. kvě 2018

Mám ho, ale malá už je celkem velká a přešli jsme na valco snap.... takže Jané pošlu do světa, ale za mě je to super kočárek