Kočárek Jedo Bartatina Alu Plus x Jedo Bartatina
Prosím o zkušenosti - zvažuji dva podvozky kočárků u značky Jedo - a to Bartatinu Alu Plus (houpání na řemíncích) a Bartatinu (houpání na vahadlech). Pro kterou jste se rozhodly a proč... 🙂. Popřípadě jakékoli zkušenosti, recenze a pod. vítány 🙂!!!
Ahoj holky, taky uvažuji o tomhle kočárku a přemýšlím který typ by byl lepší. Ještě mám spoustu času tak mapuju možnosti. Můžete prosím napsat jak se vám osvědčil v provozu? Potřebuji kočár na polňačky tak ať něco vydrží a pořádně pruží 😉
@katush03 Já jsem s kočárem maximálně spokojená! Lehký, snadno ovladatelný a výlety po polních cestách taky zvládá! 🙂 Nakonec jsem vzala s vahadlama, abych tam mohla dát i sporťák - ten na řemínkách mi přišel, že pruží až moc - na sporťák. Jinak v kočárku mi malá krásně spinká, jinak doma s ní mívám problém.. Takže za mě i zpětně vím, že jsem vybrala dobře 🙂.
Moc děkuji za recenzi😉 napřed jsem se zamilovala do toho s tema remenama. Ale je fakt že se houpal hodně. Ale zas zkoušela jsem to jen tak chvilku. První rozkoukavani se ve světě kočárků😁. Nerozvrzal se nebo nezačal rezivět?
Taky mě udivilo jak některý kočárky můžou být malý. Tím že budem mít zimní mimi musí se tam vlézt zimní fusak. To je další bod plus😉.no než ho pujdem objednat to bude eště chvilku trvat. Ale pak ráda hodím fotku. Ta tvoje je super. 😚👍. Jo a co ulozny prostor a taška? Dostačující?
@katush03 Tak ulozny prostor dole pod kocarem nic moc - ale na plastenku, destnik, adaptery na vajicko a nejaky drobny nakup to staci - spis mi prijde horsi pristup do samotneho prostoru, ta taska se mi totiz nekdy odepina z takovych cvocku, co je pripevnena k te konstrukci. Ale ja jsem nemehlo 😀 A prebalovaci taska je super - vleze se mi tam vse, vc. oblecku na prevleceni, latkovych plinek, papirovych plinek, ubrousku na utirani, prebalovaci podlozky, piti pro sebe, svacinky, penezenky, mobilu, .... 😀
Nemyslím si že by to bylo tebou😄. Právě že už když jsem zkoušela tu spodní tašku otevřít v obchodě tak se mě ty cvocky odeply samy a nešly mě přidělat zpět. Tak z toho jsem byla mírně nervózní 😁😊. Ty brdo člověku nezasvecenému ani nedojde kolik věci je potřeba s sebou na procházku 😊
Ahoj holky,taky jsem rozhodnuta pro tento kocarek - na vahadlech, ale na internetu ho nikde nemuzu najit se 14 kolama a hlavne s bilym podvozkem. Vsude je jen podvozek cerny a to se mi tolik nelibi. Mohly byste mi prosim poslat odkaz,odkud jste kočárky objednavaly??? ;) diky vam mooc!!!

ahojky, my jdeme pristi tyden objednavat a rozhodly jsme se pro kozene reminky 🙂...prijde nam to do terenu, jako jsou polni cesty lepsi a taky si rikame, ze kdyby se neco pokazilo, tak se reminky jen vymeni a bude 🙂 navic je krasne houpaci 🙂