icon

Kočárek Junama Impulse vs. DorJan Prestige

leoter
8. únor 2016

Ahoj, jelikož mám termín porodu v červnu, tak sháním kočárek hlavně s velkou korbou. Nevíce mě zatím zaujaly kočárky Junama Impulse a DorJan Prestige. Máte s nimi prosím někdo zkušenost, případně kterou značku byste volili nebo doporučili?
Moc děkuji za rady a postřehy 🙂

genevieve
8. únor 2016

Ahoj, já mám zkušenost s Dorjanem (kolekce 2013), také jsem sháněla kočárek s velkou korbou a tenhle se mi moc líbil. Korbička je opravdu prostorná, malá ji používala od narození do cca 7 měsíců, pak už chtěla výhled, tak jsme přešli na sporťák. Další výhodou pro mne bylo, že má velká kolečka, takže je perfektní jak do města (kostky a tak), tak i do lesa, zvládnul i hrubou šotolinu na cestách po Šumavě 😉
Taky se mi líbí, že má velký koš dole, který opravdu hodně uveze (sice píšou max. 1,5kg, ale vozila jsem tam nákup tak kolem 5kg a s košem se nic nestalo 😎 ).

marsy30
6. lis 2016

Dobry vecer,
resim uplne stejne kocarky, pro jaky jste se rozhodla? Skoda ze neodpovedel nikdo dalsi...

asadek
6. lis 2016

Tak já mám taky junama-impulse a max spokojenost s korbou i se sportakem, ale zádová opěrka ve sporťáku má jen 40 cm, což u našeho obříka nestačí v roce a půl.. Takže.zalezi jak budete mít velké miminko

leoter
autor
6. lis 2016

@marsy30 Nakonec jsme pořídili DorJan Basic Comfort a zatím jsem moc spokojená. Malé jsou 4,5mesice a vejde se úplně bez problému i s fusakem a má i rezervu 🙂 zatím rozhodnutí opravdu nelituju 🙂

maki01
28. lis 2016

Ahoj, taky jsme koukali a vybírali z různých kočárku a nakonec vyhrál Junama Impulse colors v šedo-tyrkysové barvě, kterou nám každý chválí 🙂. Korbička je prostorná, malé je 5 měsíců, a do kočárku se krásně vleze i s fusakem. S kočárkem se jezdí lehounce a je krásně odpružený, můžu jen doporučit 🙂