Kočárek Dorjan Prestige 2 Harmony 2016, máte zkušenost?

wgolova
20. črc 2016

ahojki mám vybraný kočárek Dorjan - Prestige 2 Harmony 2016. Chtěla bych vědět zda nemáte některý podobný a jaké máte s ním zkušenosti. Nebo celkově zkušenosti s touto značkou děkuji moc.

lavita
20. črc 2016

mám prestige black basic, je bytelný, pevný, hodně vyblednul, a je těžký

horsiee
20. črc 2016

@wgolova Ja mám taky dorjan, akorát starší verzi (odkup po známých ) a slouží dobře. Stabilní a dobrý do města i do terénu. Akorát je trochu těžší.

womanka
20. črc 2016

Mam model 2012. Je to tezsi kocarek, ale nadchnul me svoji stabilitou a pohodlim. Vybrala jsem si jej hlavne kvuli velke hluboke korbe /tenkrat snad nejvetsi na trhu/ -obe deti jsem tam vozila do 10-11m a prijemne peroval-ani moc ani malo.
Da se preklapet striska , takze kdyz je potreba, nesviti mimu slunicko do oci, ale hlavne jsem to vyuzila, kdyz byla dcerka na brisku a mohla koukat pekne ven.
Ma polohovaci zadicka, coz je taky super, kdyz treba mimco trpi na reflux, nebo jeste nesedi, ale chce aspon trochu videt ven. 😉
Sportovni korba je uzasne prostorna a pohodlna, hodne variabilni, rozdelavaci, dost vetracich mist. Pro nekoho "humpolacka", ale ja to ocenila v lete , kvuli stinu.
Jde dat uplne do lehu, a navic ma pripinaci cast u nohou, takze i ve sportaku je mimico v zimne chranene jako treba v hluboke korbe.
Po 2 detech a je porad v perfektnim stavu. Zvladl dobre i projizdky po poli a snehu
Nevim, jak nove modely, ale tento byl proste vychytany. Sice mene skladny, ale kazdy mame jine priority a podminky vyberu. Ja preferuji pohodli deti a odolnost. 🙂

wgolova
autor
25. črc 2016

@womanka děkuji moc krásně jste to shrnula 🙂 asi se pro něj vážně rozhodnu 🙂

womanka
25. črc 2016

@wgolova Neni zac, vyber kocarku je vyssi divci, to znam :D. Ale urcite si ho nekde osahejte, vyzkousejte. Musi Vam proste "padnout do ruky". Vyhovovat manipulace atd.

liko77
25. črc 2016

@wgolova Mám přesně tento kočárek, jen verze 2015 a černá barva. Jsem s ním naprosto spokojená. Volila jsem ho kvůli veliké hluboké korbě, syn je narozený koncem května a chtěla jsem, aby mu kočárek vydržel pokud možno přes zimu a s teploučkým fusakem. Vše se splnilo, syn je čahoum, teď bude mít 14 měsíců a měří 85cm, a v hluboké korbičce byl do 9 měsíců, ale jen proto, že to je zvědavec a chtěl koukat, proto jsme přešli do sporťáku, jinak by se ještě v pohodě vešel. Sporťák prostorný, v úplném lehu, stále v něm přes den spinká a má max pohodlí. Jen u sporťáku je hůř přístupný košík pod kočárkem, ale po týdnu nadávání jsme si zvykla🙂. Je těžší, ale v terénu super, projede vše. Jen se o dost víc sjíždí ty větší kolečka, nechápu proč, na zimu jsme koupili terénní pláště a přezuli jak auto🙂, byli jsme párkrát v horách tak kvůli tomu. V autě zabere tedy víc místa, ale na autosedačku jsou adaptéry, takže super. Jen ta se mi moc nelíbila a zvolila jsem radši bezpečnější Cybex Aton a kočárek koupila jako dvojkombinaci. Teď když máme už větší autosedačku, tak do auta jsme koupili ještě jeden lehčí a skladnější kočárek, někdy ho použiji i do MHD, jinak Dorjan pořád frčí denně ven. Černá barva se trochu šisla, ale to dělá asi každá černá. Za mě a synka můžeme doporučit😉)

lendulos
25. črc 2016

Mám ten samy jen kolekci 2015 v hnědé barvě a nemůžu mu nic vytknout.
Stejna spokojenost jako @womanka !

hnousetka
25. črc 2016

Mám dorjan prestige butterfly a jsem s ním taky moc spokojená, teď v něm vozim druhé dítě...mám jen jednu výtku a to jsou kola. Jak už tu bylo zmíněno, po roce se úplně sjeli zadní plášte (prodrelo se to až na duši) tak jsme taky museli prezout. Do té doby i dost často duse praskaly, několikrát jsem jela s nalozenym kocarem a prázdným kolem, což nebylo nic příjemného. Po přezuti už je to v pohodě...

wgolova
autor
26. črc 2016

@hnousetka @lendulos @liko77
dekuji moc za vase nazory jsem nadsena ze sem nevybrala nejaky blby 😀 mimco se nam ma narodit v lednu tak prezuti kolecek asi nebudu resit no uvidime 😀 @womanka mam v planu zajet do nejblizsi.prodejny kde ho prodavaji a doufam ze me.nezklame 🙂