icon

Kočárek Junama Madena 2018

girls64
13. led 2019

Ahooj, chci se zeptat Vas kdo máte kočárek junama madena. Jak jste s ním spokojeni. Čekáme mimčo v červenci a tento kočárek se nám moc zalíbil. Máme i vyzkoušeno, zajímaji mě zkušenosti ostatních kdo má. Děkuji za odpověď.

Kočárek Junama Madena 2018
tercasv
13. led 2019

Taky se mi líbí 🙂

petkris
13. led 2019

Ahoj, my máme přesně i tuto barevnou kombinaci😁 v užívání je tedy jen necelých 5 měsíců každý den několikrát a zatím jsem byla převážně spokojená. Jen spodní taška by mohla být jinak řešena, kvůli zandávání věci a následného vytahování. Řídí se lehce, zvládá i horší terén s přehledem. Ale musím říct, že včera jsme ho museli reklamovat😥 spodek konstrukce díky sněhu a soli začal reznout ve spoji. Dále jsme nahlásili, že se zasekává brza (stačilo by promazat 😀) a přijde mi, že je mírně vyosený (možná jen domněnka, ale když už ho tam mají 😊). Jsem bez něho jen den a už mi chybí. Vím, že jsou i lepší kočárky, ale za tu cenu jsem maximálně spokojená a věřím, že v hluboké korbičce mi malá vydrží celou zimu i s fusakem😊

girls64
autor
13. led 2019

@petkris taky jako přemýšlím, zda nám se vejde přes zimu i s fusakem do korby, když máme TP začátek července. My jsme zkoušeli v prodejně a líbí se nám i to jak je odpruženy.

petkris
13. led 2019

@girls64 já rodila 20.8. a máme hodně teplý fusak (je trojitý doma šitý, sestra má klasický kupovaný fusak a jí nezabere tolik místa co mě), zimu v něm dá určitě a mačkat se nebude. Odpružení se líbilo i nám a funguje super!!! Hodně chodíme do přírody a i teď v zimě hravě překonává ty haldy zmrzlého sněhu, malá se jen tak lehce pohupuje, takže je zvyklá max jen na pohupování né na drncani😉

ter
Odpověď byla odstraněná
girls64
autor
14. led 2019

@ter děkuji už jsem napsala ☺️👍

girls64
autor
14. led 2019

@petkris tak to jste mě uklidnila ☺️ jedna maminka co vlastní tento kočárek tak mi říkala že spokojená není převážně se sporťákem, že když ho ma po směru jízdy, tak se kočárek preklapi. 🤔A že konstrukce je těžká, že až bude dítko větší že to bude nejaka váha to vozit. Ale mě přijde ta konstrukce fakt lehká.

maki01
14. led 2019

Ahoj, měla jsem Junamu a byla jsem spokojena, jízda v terénu byla snadná, korbička velká i na fusak, sporťák na údržbu super. Vůbec bych neměnila za jiný kočárek, jen je potřeba dobře promazávat na což jsme byli upozorněni při koupi 🙂

petkris
14. led 2019

@girls64 tak to mi vůbec nepřijde. Naopak konstrukce je lehká, měla jsem v ruce i daleko těžší😁 sporťák nevím, ten ještě nepoužíváme, ale nemám strach, že by se mi nějak překlápěl. Já Junamu doporučuji 👍👍👍

ewelin93
15. led 2019

Ahoj, my máme Junama Fashion, již po třetí šel na reklamaci kvůli stejné závádě :(. Ačkoliv je uvedeno promazávat atd vše jsme dělali jak bylo psáno a stejné se nám konstrukce rozvrzala natolik, že při jízdě vrzala, začala kmitat kolečka a x dalších věcí 🙈. Ačkoliv nám byla vyměněna konstrukce, údajně za novou , rozvrzala se během chvíle zase :(. Já osobně už bych tenhle kočárek nechtěla. Možná jsme jen neměli štéstí. Přeji hodně zdarů při výběru a hledání ☺️