Kočárek od Malvika-garance zpět. odkupu-využili jste?

anushe
3. srp 2015

Ahoj,Malvik.cz garantuje zpetny odkup a vraceni 40%z ceny do 30 mesicu od koupe.mate s tim nekdo zkusenosti?funguje? Dost premyslim jestli nebudeme kocarkovat jeste dyl nez 30 mesicu,vubec si nejsem schopna vybavit do kolika jsem vozila prvni ditko.chodil brzo a byl akcni,druhe byt nemusi.. kupuji kombinaci a nejsem z Prahy.radeji bych si objednala tady pres nejaky obchudek a videla zbozi pri prevzeti.ale ta garance vraceni 40%... napiste prosim zkusenost do kdy jste vozili kocarem a zda jste nekdo vyuzil Malvika a jeho garanci.Dekuji

majkali
3. srp 2015

Záleží co za značku si koupíte. Dobré a kvalitní kočárky prodáte za víc, než za 40% co Malvik nabízí a pokud se nepletu, i když nemáte koupenou tu garanci, tak vám ho do bazaru vezmou. Takže bych se na to vyprdla.

anushe
autor
3. srp 2015

Kupuji Britax Affinity,predpokladam,ze je z tech drazsich,takze prodam asi i lepe,ze? Dekuji za radu @majkali.muzu jeste dotaz,kde se da,pak za ta leta, prodat kocar nejvyhodneji?

raar
13. zář 2019

Nedoporučuji, zpětný odkup nefunguje, je to jen reklamní trik. U mě se konkretne vymlouvali na flíčky v místě nožiček ( nebo spíš prostě opotrebeni), že prý chtějí jen kočárky co dobře prodají 🙂. Všeobecně Malvík silné nedoporučuji - kočárek jsem reklamovala 2x během 2 let, a to nepočítám reklamaci reklamace. Potvrzeni reklamace, průběh, vyřízení - o vše člověk musel prosit a následně vyhrožovat, protože se nic nedělo. Tedy pokud chcete klid Malviku se vyhnete.

germaine
13. zář 2019

Malvík nebrat, reklamovala jsem kočár a byla krajně nespokojená!