Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
@luca30 nemám slov, toto je opravdu jednání, navíc kočárek jsi prodávala za super cenu. mmt lem je ze stejné látky, právě jsem se byla kouknut dole. dělá to asi jen efekt že je to jen kousek a jinak na to dopadá světlo.
halvně kliiid a neboj prodej se povede napodruhé na jedničku, drž se
a co chtěla dělat s policií by mne taky zajímalo, od jisté doby jsem na tyto praktiky velmi alergická, měla jsem podobný zářitek až mi kamarád policista poradil to zaprvé hodit zahlavu - pes který štěká nekouše, a zadruhé to zavání spíše problémem pro ni ve formě "pomluvy".
@nika jak píšeš celkový stav kočárku byl zohledněn v ceně, vše měla nafoceno, no je jasné, že chce jít do jiného kočárku...já se s tímto setkávám poprvé...no prý by se jednalo o přestupek, jelikož je to nad pět tisíc, tak by šlo o nějaké obohacování či co...no je mi to jedno, už jsme se nějak domluvili...
Jinak k PP k tomuto tématu, už jsem našla navettu cedro za 2000,- tak doufám, že po novém roce ještě něco objevím, kiwi je stále za 2800,- ale tu lavandu jak chce lucenek tam má paní za 4300,- což se mi zdá hodně...já vím, že to to miminko za 6 měsíců nezničí, jen v tom leží, to už je úděl koupě nového, je to jak u auto koupíte nové a jen vyjedete z prodejny tak jeho hodnota je o 50-100tisíc nižší...
ale tak to je originálně 😅 😅 😅 😅 kráva
no ta lavanda je čačí..ale cena jako...si radši koupim novou
@lucenek no ta holčička by se mi v ní krásně vozila...ale vzhledem k tomu, že je to na pár měsíců, tak můj plán je jetá korbička a možná nový sporták a nebo opět jetý...nyní naše jediné vozítko je pliko black step, paní ho koupila před půl rokem, takže je v super stavu a jsem s ním moc spokojená, jen teda na těch horších cestách u nás to stojí za to, ale ve městě a v obchodech je to super... 😵 😵
já chci síčko uvažovala jsme o tom mini..co je na stránkách mali...ale zase váhový rozdíl je jen půl kila a síčko mi přide čananější....
Gojgy se vozí..janečko už má zájemce...tak zimu odjedu v PP GT3 a uvidíme jestli má cenu to kupovat asi ne neb v březnu jdem na zápis do školky...chjo já chci kočárkovaaaaat
@lucenek my jdeme s kubíkem v lednu na zápis do školky, aby ho od příštího roku vzali,chudák sotva se narodí a už jde na zápis...no a od března snad budeme kočárkovat a Kubík už bude chodit jen pěšky...už teď kočárek beru jen v nutných případech...i z těch golfek mu čouhají nožičky....
tak je fajn že ti capká gojgyna mamí Op jako hopruce hore a matko smýkej mě 😀
jj sletí to neskutečně
Tak já beru kočár jen do města a na nákup....jinak ven na prochajdu taky chodíme bez kočárku.....
a tšším se,jestli budu jednou vybírat navettku 😀
kolik má?sára 11 kilčo
tývado 😲 😲 😲 bych měla ruce jak opice
no to měla gojgy v roce...jo včera mi zechcala kočár 😠
Lucenku: ber to pozitivně, alespoň už nemá plíny. 😉 🙂 🙂 🙂 🙂
Jinak mi došla komboška z Tchiba a je fakt boooožííííí!!!!Díky. :-
Piku: tak to je fakt obr, Bruník má od půl roku jen 2 kila navíc, ale má taky 11. 🙂
www.tchibo.cz jdi se kochat
@luca30 já myslím,že to tak je i u bazarového zboží....