Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
a to jsem si k nim za 400 nechala ušít nánožník
Já jsem naštvaná, že jsem prodala ty nase completa. Ale říkala jsem si, v zimě s nima jezdit nebudem, tady to nemám kde skladovat - tak je prodám a pak dojezdíme ve sportáku.
Nooo a mám to. měla jsem si je nechat.
@triowax no normální to fakt není, vždyť podvozky plika se používají i pod navetty a jsou fakt pevné ...
když je teda vezmu do ruky po sporťáku, tak to rozdíl je veliký, ale takhle se to kývat nemůže ☹
co to je za paní na mmb ať od ní dám raději také ruce dál?
Já mizím do školky..projedem ho pořádně venku a uvidíme.
Pak se ozvu
holky je tohle ten sajrajt na promazávání a čištění?
http://www.axa-oleje.cz/ag-teflonovy-sprej-400-ml
http://www.axa-oleje.cz/wd-40uk-wd-40-100-ml
díky...a postřehla jsem tady debatu o přebalovací tašce z DM myslím, dneska jsem si ji koupila, protože ta velká babymoov, co mám je super spíš do auta na cestování a delší pobyt mimo domov a špatně se mi rve pod kočár, tak jsem koupila tuhle z DM menší a je super 😉 u nás měli jen fialovou a béžovou s hnědou výšivkou, já mám kočár javu, tak jsem vzala tu béžovou, ale já to stejně budu smýkat pod kočárem,t ak je to jedno,ale ta fialová byla krásná, jen se mi k ničemu nehodila no...
a dneska jsem využila parádně ten obr koš pod GTčkem, měla jsem tam velký balík plen, mega pack ubrousků, tašku s různýma drobnostma z drogerky a ještě jsem se protáhla obchodem a vezla menší nákup, jo a tu tašku k tomu a jela jsem jak královna, všechno se vešlo, fakt super...jen ta váha, za chvíli budu mít svaly jak pepek námořník 😀
jo a lidi mi kočár hrozně chválí, i cizí se za ním otáčejí, včera mi dokonce paní cizí říkala, jak je nádherný a dneska se mě starší babka ptala kde jsem ho koupila a kolik stál, no řekla jsem jí orientační cenu a málem se křižovala, ale co...líbí se 😵 😀
takže je to ono, fajn...tak to objednám, bo kdoví kdy se dostanu někam, kde se to dá sehnat 😀
holky a teda wdčkem vyčistit a teflonáčem pak nastříkat???
triowax ta béžová je moc hezká, už jsem ji rozbalila a myslím, že pod kočár bude super, já nejsem příznivec vožení tašek na madle, jsem ráda, že GT3 má tu ledvinku, tam hodím klíče, mobil, peněženku, kapesníky, hadrovou plenu, teď rukavice a víc mě nezajímá, zbytek bude v tašce pod košem, já na nákupy běžně s kočárem jezdit nebudu, takže mi tam může spolu s pláštěnkou krásně zabírat místo 🙂
triowax, jj já to chápu, třeba k tomu časem dospěju, vozím teprve 2 měsíce 😀
tak jsem ty sajrajty objednala, trošku nám vržou kolečka jak je furt hnusně a pak zas pěkně, jednou sníh a mokro podruhé prach, sucho a do toho štěrkt a sajrajt z posypů, tak je třeba to trochu vypucovat 😀
No mě se teda taky kývaly, ale né takto. Taky bych zkusila reklamovat. Ale za 4000,- je to fakt dost, když nové se dají koupit kolem 5000,-
No upřímně já jsem taky lehce z pegu zklamaná, má prostě šíslou boudu, a to mě děsně štve. I když manža říká, že to nejde ani vidět, já to prostě vidím.
A opravdu nejde vrátit zboží, vím, že Luce???tady někdo kočár vracel, ne???Myslím, že vrátit můžeš, ale tuším, že to musíš oznámit hned ten den, co ti kočár došel.
Lucenku, můžu od 16.15-17.00. 🙂
Kdo chce, ať se přidá. 🙂
Nene, podle mě je kol 09. lepší než 10, ale zase je divné, že v roce 2011, má kolekci 09 starou tři měsíce, doprodávaly se tuším před rokem, ale pokud má doklad, tak bych to neřešila a golfky poslala na reklamaci do kenya. 🙂
@triowax na které Praze paní bydlí?
@mpavlinka psala jsem, s poštou téměř 4000