icon

Kočárek Tako, jaký vybrat?

isousek
30. bře 2015

Ahoj holky vy ktere mate Tako kocarek muzete mi napsat jaky druh mate?a jak jste spokojeni a jak dlouho jste jej vyuzivali?

Strana
z4
bambullkaa
31. bře 2015

@isousek Určitě bych nešla do modelů vyráběných ještě před Laretem! Jumper X a Warrior jsou hodně poruchové POZOR NA TO! Taky mají nepřístupný nákupní košík. Když nasadíte sporťák, tak nad nákupním košíkem je jen pár cm a nic tam nedáte!! Pokud chcete "levnější" model tak se mrkněte po Tako Captiva http://www.e-batole.cz/tako-captiva-mohican-01/... , http://www.e-batole.cz/tako-captiva-eco-len-01/... a http://www.e-batole.cz/tako-captiva-turbo-dream... nebo po Tako Monodi http://www.e-batole.cz/tako-monodi-01/d-70575/ . Jinak z novinek bych opravdu volila Moonlight a je to jedno jestli je to klasická verze, Rock Stars, Love Story nebo neotřelý Carbon-pořád je to stejný kočárek 🙂
@motomischel kupovala jsem kočárek z netu. Kočárek přišel brzo i když jej neměli skladem (čekala jsem necelý týden). Teď budu po netu kupovat autosedačku 🙂
@zubecek odkud jsi z Vysočiny?

isousek
autor
31. bře 2015

@motomischel ahojky me se taky nejvic libi laret cernozeleny🙂ale jak rikam chceme urcite koupi tako ale chceme aby se maly vesel do korby i v zime a aby jsme ho delsi dobu vozili ve sportaku a ne jrn treba rok tak nevime ktery vybrat:(

isousek
autor
31. bře 2015

@bambullkaa o ton moonlight sem cetla ze ho hodne lidi berou no a jak vite ze je tak dobry?

isousek
autor
31. bře 2015

@motomischel no me se taky nejvic libi laret cerno zeleny ale stale nevime ktery vybrat.Chci aby tam byla velka korba a sportak aby dlouho vydrzel no.

bambullkaa
31. bře 2015

@isousek 😀 To je hezká otázka 🙂 Néé, vážně...máme ho v rodině. Korbička je o 3 cm delší než Laret a u nožiček je širší. Podle mě je v tuto chvíli z Tako kočárků nejpraktičtější. Moc se mi líbí XXL stříška i na hluboký korbě. Skvěle chrání před sluncem a větrem. Pak sporťák má taky XXL stříšku...a jinak je stejný jako Laret. U sporťáku je dobrej nánožník takže i v zimě je dítě chráněné a není tam skoro vidět 😀 Moonlight se mi ceklově moc líbí 🙂 A lidi ho berou taky proto, že se už na první oko liší od ostatních kočárků 😉

antoinet
31. bře 2015

@monnn taky mám Acoustic🙂 jsem moc spokojená s korbou i sporťákem a navíc mi prostě přišel nejkrásnější🙂

jankovaz
31. bře 2015

My máme ACOUSTIC a je uplně nejlepšejší z těch co jsem měla v ruce, lehoučkej, ve spoustě barev, trojkombinace za 12.500 a hlavně lze ho tlačit jedním prstem krásně péruje a do schodů jednou rukou 🙂 je pro mě perfektní 🙂

2veronika
31. bře 2015

@antoinet
jak prosím zvládá terén? Lesní a polní cesty. Děkuji

bambullkaa
31. bře 2015

@jankovaz to jste koupili dcl. draze 😒 na netu se pohybuje 3v1 okolo 10 500 Kč. Nechci být za rýpalku...

antoinet
31. bře 2015

@2veronika právě v terénu je bezkonkurenční, to pérování všechno odpruží. Nedávno jsem byla s kamarádkou v lese a musely jsme se vrátit, protože její pevná kolečka (maked lucky) začala nadskakovat na větších kamenech a vzbudilo se jí tak miminko, ten můj krásně spinkal a o ničem nevěděl🙂

antoinet
31. bře 2015

@bambullkaa taky ho mám za 10.500 kč z kamenného obchodu (bála jsem se případné reklamace, abych pak nemusela všechno posílat poštou, navíc u nás ti mezitím půjčí náhradní), jen vajíčko jsem musela prodat, malej se mi tam brzo nevešel, v maxi cosi pak jezdil ještě několik měsíců.

jankovaz
31. bře 2015

@bambullkaa No já nic přes internet nekupuju protože tomu nevěřím. Přijde to poškozené a nebo vůbec. Raději jsme si ho koupily v obchodě kde na něj máme 5 let záruku a okamžitý servis.. kdyby se s kočárkem něco stalo tak než by došel zpátky atd tak by to mohlo trvat 14 dní a to je moc dlouho 🙂 Internetu prostě nevěřím 🙂

bambullkaa
31. bře 2015

@2veronika Já s Laretem tak jezdila v lese. Stačilo jen zaaretovat kolečka a jela jsem jako po másle.
@antoinet Určitě tvá kamarádka neměla kolečka zaaretované-proto nemohla jet plynule a miminko jí v kočárku skákalo ze strany na stranu až se jí probudilo. Dneska mají nové modely od Taka v předních kolečkách systém ANTI-SHOCK tzn. že kolečka projedou překážku bez zbytečného nadzvedávání a jsou odpružené. Třeba zmíněný Moonlight houpe stejně jako tvůj Acoustic 😉

puncinka
31. bře 2015

@zubecek ten bily je moc krasny-elegantni, ale protoze ja jsem takova lesni vila, tak se nam zalibil eco len vinovy-coz je ted novinka ta vinova. I kdyz jsem vzdycky chtela sedy 🙂 Jinak jsrm vysoka 170cm.

bambullkaa
31. bře 2015

@antoinet V tom obchodě co jsem kupovala přes net mají servis zdarma a v případě reklamace mi zašlou rezervní kočárek abych měla čím jezdit. Já to už nepotřebuju můj Laret má odježděné skoro 3 roky a bez nehody. Při koupi kočárku ti poví jak se o kočárek starat a jak ho udržovat atd... Ono asi záleží kde koupíš. Já kupovala na doporučení známých a nemůžu si obchod vynachválit 😉

antoinet
31. bře 2015

@bambullkaa je to možný🙂 já sama nemám srovnání, tehdy jsem málo znalá vybírala podle vzhledu a kol, tak píšu postřehy, ale věřím, že i jiné modely jsou kvalitní. Jinak ještě ty kolečka kamarádky - ty přední jsou blíž k sobě a nemůže tak najet na nájezdy na schodech, tak promyslet, pokud je třeba máte před domem.

bambullkaa
31. bře 2015

@antoinet Tak já mám u Laretu taky přední u sebe a když jsem jela někde po nájezdu na schodech , tak jsem krásně vyjela do zadních 🙂

zubecek
31. bře 2015

@puncinka ja jsem právě trošku menší, no snad né až tak, aby byl kočárek moc vysoký, máš ho vyzkoušený nebo už doma? Já jsem ještě neobjednala, ale už mám docela nejvyšší čas 🙂 🙂 🙂

v_anilka
31. bře 2015

@wrbka nevím, jestli ti někdo odpovídal, ale viděla jsem na živo ten Tako Moonlight světle oranžová a ta barva je totálně vyblitá.... ☹

mako2014
31. bře 2015

My jsme si vybrali asi Tako Alive. Líbí se mi. Nemáte jej někdo? Jinak Wariora jsme si už objednali, ale z obchodu nám volali, že se omlouvají, ale jedná se o starší model a již je nevyrábí. Takže pokud někdo chcete Wariora, tak bych s tím moc nepočítala.

puncinka
31. bře 2015

@zubecek tak ono se to madlo da korigovat,uz ho mame doma cca 14 dni 🙂 Chtela jsem prave i odpruzenou konstrukci, ktera me na nem strasne zaujala 🙂

efka17
31. bře 2015

@wrbka jj, taky si říkám, jestli to není brzo :D

antoinet
31. bře 2015

@efka17 jen hezky vybírejte, ale kupujte až těsně před, ať vám zbytečně neplyne záruka🙂

bambullkaa
31. bře 2015

Kupovala jsem kočárek hodně brzo a záruku mi dali od termínu porodu 🙂

zubecek
31. bře 2015

je asi blbost se ptát, jak jsou tyto nové modely kvalitní a (bez 🙂 ) poruchové, to asi ukáže až čas 😠

bambullkaa
31. bře 2015

@zubecek To záleží co ti poví prodejce o údržbě (pokud vím tak minimum prodejců to údržbě mluví) a pak taky záleží na člověku jak se k dané věci chová 😉

zubecek
31. bře 2015

@puncinka ja jsem se zakoukala do té vzorkované veselé korby a že je celý světlý (né ty černé spodky) a manžel do toho odpružení...ten vínový jsem nikde na netu neviděla... a jak se ovládá?

motomischel
31. bře 2015

@isousek akorát jediné co mi u Laretu vadí je, že má jinou barvu zelené na podvozku a na látce (teda aspoň podle fotek mi to přjde že to někdy až bije do očí) a že ta taška ke kočárku je jen do ruky a není k ní popruh přes rameno. Teda aspoň jsem ho nikde neviděla, tak nevím. To mi přijde trošku nepraktické:-/ no je to hodně těžké vybrat ten pravý 🙂 ješťe že na to máme ještě docela času - vidím, že máme víceméně stejný termín 🙂 já 1.8.;-)

bambullkaa
31. bře 2015

@motomischel Taška u Laretu obsahuje přebalovací podložku i pás přes rameno. Konstrukce je laděná do barvy kočárku.Nástřik barvy na konstrukci nikdy není úplně tip ťop stejný jako barva na látce. Je to výrazná-neonová žluto-zelená barva která i tak sedí k barvě látky.

isousek
autor
31. bře 2015

@motomischel jo no je to tezke nejaky vybrat:(porad nevime ktery vybrat:(sice cas jeste je ale i tak na kocarky uz koukame a chceme mit jasno a pak uz jen najit kde ho koupime;)

Strana
z4