Kočárek Tako, jaký vybrat?
Ahoj holky vy ktere mate Tako kocarek muzete mi napsat jaky druh mate?a jak jste spokojeni a jak dlouho jste jej vyuzivali?
@motomischel ahojky me se taky nejvic libi laret cernozeleny🙂ale jak rikam chceme urcite koupi tako ale chceme aby se maly vesel do korby i v zime a aby jsme ho delsi dobu vozili ve sportaku a ne jrn treba rok tak nevime ktery vybrat:(
@bambullkaa o ton moonlight sem cetla ze ho hodne lidi berou no a jak vite ze je tak dobry?
@motomischel no me se taky nejvic libi laret cerno zeleny ale stale nevime ktery vybrat.Chci aby tam byla velka korba a sportak aby dlouho vydrzel no.
@isousek 😀 To je hezká otázka 🙂 Néé, vážně...máme ho v rodině. Korbička je o 3 cm delší než Laret a u nožiček je širší. Podle mě je v tuto chvíli z Tako kočárků nejpraktičtější. Moc se mi líbí XXL stříška i na hluboký korbě. Skvěle chrání před sluncem a větrem. Pak sporťák má taky XXL stříšku...a jinak je stejný jako Laret. U sporťáku je dobrej nánožník takže i v zimě je dítě chráněné a není tam skoro vidět 😀 Moonlight se mi ceklově moc líbí 🙂 A lidi ho berou taky proto, že se už na první oko liší od ostatních kočárků 😉
My máme ACOUSTIC a je uplně nejlepšejší z těch co jsem měla v ruce, lehoučkej, ve spoustě barev, trojkombinace za 12.500 a hlavně lze ho tlačit jedním prstem krásně péruje a do schodů jednou rukou 🙂 je pro mě perfektní 🙂
@jankovaz to jste koupili dcl. draze 😒 na netu se pohybuje 3v1 okolo 10 500 Kč. Nechci být za rýpalku...
@2veronika právě v terénu je bezkonkurenční, to pérování všechno odpruží. Nedávno jsem byla s kamarádkou v lese a musely jsme se vrátit, protože její pevná kolečka (maked lucky) začala nadskakovat na větších kamenech a vzbudilo se jí tak miminko, ten můj krásně spinkal a o ničem nevěděl🙂
@bambullkaa taky ho mám za 10.500 kč z kamenného obchodu (bála jsem se případné reklamace, abych pak nemusela všechno posílat poštou, navíc u nás ti mezitím půjčí náhradní), jen vajíčko jsem musela prodat, malej se mi tam brzo nevešel, v maxi cosi pak jezdil ještě několik měsíců.
@bambullkaa No já nic přes internet nekupuju protože tomu nevěřím. Přijde to poškozené a nebo vůbec. Raději jsme si ho koupily v obchodě kde na něj máme 5 let záruku a okamžitý servis.. kdyby se s kočárkem něco stalo tak než by došel zpátky atd tak by to mohlo trvat 14 dní a to je moc dlouho 🙂 Internetu prostě nevěřím 🙂
@2veronika Já s Laretem tak jezdila v lese. Stačilo jen zaaretovat kolečka a jela jsem jako po másle.
@antoinet Určitě tvá kamarádka neměla kolečka zaaretované-proto nemohla jet plynule a miminko jí v kočárku skákalo ze strany na stranu až se jí probudilo. Dneska mají nové modely od Taka v předních kolečkách systém ANTI-SHOCK tzn. že kolečka projedou překážku bez zbytečného nadzvedávání a jsou odpružené. Třeba zmíněný Moonlight houpe stejně jako tvůj Acoustic 😉
@antoinet V tom obchodě co jsem kupovala přes net mají servis zdarma a v případě reklamace mi zašlou rezervní kočárek abych měla čím jezdit. Já to už nepotřebuju můj Laret má odježděné skoro 3 roky a bez nehody. Při koupi kočárku ti poví jak se o kočárek starat a jak ho udržovat atd... Ono asi záleží kde koupíš. Já kupovala na doporučení známých a nemůžu si obchod vynachválit 😉
@bambullkaa je to možný🙂 já sama nemám srovnání, tehdy jsem málo znalá vybírala podle vzhledu a kol, tak píšu postřehy, ale věřím, že i jiné modely jsou kvalitní. Jinak ještě ty kolečka kamarádky - ty přední jsou blíž k sobě a nemůže tak najet na nájezdy na schodech, tak promyslet, pokud je třeba máte před domem.
@antoinet Tak já mám u Laretu taky přední u sebe a když jsem jela někde po nájezdu na schodech , tak jsem krásně vyjela do zadních 🙂
@wrbka nevím, jestli ti někdo odpovídal, ale viděla jsem na živo ten Tako Moonlight světle oranžová a ta barva je totálně vyblitá.... ☹
My jsme si vybrali asi Tako Alive. Líbí se mi. Nemáte jej někdo? Jinak Wariora jsme si už objednali, ale z obchodu nám volali, že se omlouvají, ale jedná se o starší model a již je nevyrábí. Takže pokud někdo chcete Wariora, tak bych s tím moc nepočítala.
Kupovala jsem kočárek hodně brzo a záruku mi dali od termínu porodu 🙂
je asi blbost se ptát, jak jsou tyto nové modely kvalitní a (bez 🙂 ) poruchové, to asi ukáže až čas 😠
@zubecek To záleží co ti poví prodejce o údržbě (pokud vím tak minimum prodejců to údržbě mluví) a pak taky záleží na člověku jak se k dané věci chová 😉
@isousek akorát jediné co mi u Laretu vadí je, že má jinou barvu zelené na podvozku a na látce (teda aspoň podle fotek mi to přjde že to někdy až bije do očí) a že ta taška ke kočárku je jen do ruky a není k ní popruh přes rameno. Teda aspoň jsem ho nikde neviděla, tak nevím. To mi přijde trošku nepraktické:-/ no je to hodně těžké vybrat ten pravý 🙂 ješťe že na to máme ještě docela času - vidím, že máme víceméně stejný termín 🙂 já 1.8.;-)
@motomischel Taška u Laretu obsahuje přebalovací podložku i pás přes rameno. Konstrukce je laděná do barvy kočárku.Nástřik barvy na konstrukci nikdy není úplně tip ťop stejný jako barva na látce. Je to výrazná-neonová žluto-zelená barva která i tak sedí k barvě látky.
@motomischel jo no je to tezke nejaky vybrat:(porad nevime ktery vybrat:(sice cas jeste je ale i tak na kocarky uz koukame a chceme mit jasno a pak uz jen najit kde ho koupime;)

@isousek Určitě bych nešla do modelů vyráběných ještě před Laretem! Jumper X a Warrior jsou hodně poruchové POZOR NA TO! Taky mají nepřístupný nákupní košík. Když nasadíte sporťák, tak nad nákupním košíkem je jen pár cm a nic tam nedáte!! Pokud chcete "levnější" model tak se mrkněte po Tako Captiva http://www.e-batole.cz/tako-captiva-mohican-01/... , http://www.e-batole.cz/tako-captiva-eco-len-01/... a http://www.e-batole.cz/tako-captiva-turbo-dream... nebo po Tako Monodi http://www.e-batole.cz/tako-monodi-01/d-70575/ . Jinak z novinek bych opravdu volila Moonlight a je to jedno jestli je to klasická verze, Rock Stars, Love Story nebo neotřelý Carbon-pořád je to stejný kočárek 🙂
@motomischel kupovala jsem kočárek z netu. Kočárek přišel brzo i když jej neměli skladem (čekala jsem necelý týden). Teď budu po netu kupovat autosedačku 🙂
@zubecek odkud jsi z Vysočiny?