Kočárek Tako junama x Riko nano, podělte se o zkušenost
6. led 2015
Nemůžu se stále rozhodnout... Naživo se mi líbí oba. Nemáte některá? Podělte se se svými zkušenostmi. Děkuju.. 🙂
Nemůžu se stále rozhodnout... Naživo se mi líbí oba. Nemáte některá? Podělte se se svými zkušenostmi. Děkuju.. 🙂
Ahoj 🙂 Tak přesně mezi těmito dvěma kočárky se taky rozhodujeme - naživo jsem viděla jen Tako Moonlight (prý je stejný jako Tako Junama Impulse, jen má jiné barvy) a Expander Mondo (také prý skoro totožné s Riko Nano), takže čekáme, až přivezou Riko i Junamu na prodejnu, abychom je mohli porovnat. Oba dva snad splňují naše požadavky, tj. větší hluboká korbička, odpružení kol a "houpací" kočárek, konstrukci a technické věci musí obhlídnout přítel, tomu já moc nerozumím 😒 . Líbí se mi i prodloužená stříška, která když se navíc spojí s kšiltem nánožníku, korbičku v podstatě úplně zakrývá. Plastová korbička by také neměla profouknout - jen ten plast není zrovna moc silný, navíc nám v prodejně řekli, že Tako Moonlight jim přišel s proraženou korbičkou už za skladu - ale myslím, že plus mínus tuto tloušťku plastu budou mít všechny plastové korbičky, takže tam bychom asi u žádného nepochodili lépe. Dálší plus, že není příliš nízký (nemusím se do korbičky tolik sklánět, přítel je navíc docela vysoký, tak nebude vypadat, jako by vezl kočárek na panenky 😀 ) Riko má u mě plus za větší nákupní košík, u Taka byl poměrně malý a přístup taky nic moc. Zajímal by mě ale i sporťák, ten jsem neviděla zatím vůbec. Váha mi přišla u obou tak nějak nastejno. Ještě jsem měla zálusk na Camarelo Art Limited, ale hodně jsem četla, že když už si člověk vybírá mezi Takem a Camarelem, Tako je kvalitnější. Jenže co člově, co názor. Camarelo hezky houpalo a bylo i lehčí, přítelovi ale nepřipadala konstrukce moc pevná a nezdálo se mu ani zacvakávání korbičky. Co se týká barev, u Rika se mi líbí malachit, ale ten mi doma (zatím) neprošel 😀 , takže bychom nejspíš zvolili café latté. U Junamy mě moc zaujala barva Eco blau (ale za prvé se chceme nechat překvapit, jestli bude prcek holčika, nebo chlapeček a za druhé si nejsem jistá tou koženkou - na otření asi fajn, ale jak se to škrábne, už s tím člověk nic nenadělá, navíc mám obavy, aby na sluníčku, nebo naopak v mrazu nepraskala), takže to asi vyhraje Len šedá (na prodejně říkali, že je prý hodně světlá). A maličko se bojím i té bílé korbičky, aby se moc nešpinila. Jak pokračuje tvé rozhodování? Viděla jsi naživo i sportovní verze, jsou dost velké? Budeme mít první mimčo, takže vůbec nedokážu odhadnout.