Kočárek Tutis Viva4 - 2v1 Luxury. Recenze?

mermaids
26. srp 2022

Ahoj chtěla jsem se zeptat zda někdo má tento kočárek a jaké s ním má eventuelně zkušenosti ? Na prodejně se nám moc líbí ale nikde nejsou žádné recenze 🙂 Čekáme první mimi a nechceme koupit špatně 🙂

bannannas
26. srp 2022

@mermaids Ahoj, mám kočár Tutis Viva life, ikdyž ne přesně tento model. Jsem s ním spokojená, teď sice používám sourozenecký kočár, ale tutis je stále v provozu na procházky po okolí. Má pevnou konstrukci, která zvládne i horší terén a přitom prostornou, ale lehkou korbičku (to byl jeden z důvodů, proč jsme se pro něj před lety rozhodli). Sportovní sedačka je pro dítě opravdu pohodlná. Já ho teď používám zase s korbičkou, vozím v něm druhé dítě a pořád jsem s ním spokojená.

hosikuma
7. pro 2022

@mermaids Máme Tutis Viva life a za mě už ne. Ano, je lehký, prostorný, snadno ovladatelný, umí houpat, stříška se dá krásně prodloužit, ale.. miminko mi v něm drncalo i na perovem polštáři sem a tam, rukojeť je po roce osoupana, konstrukce vrzala- 2x na reklamaci, pravé přední kolo vecne ve vzduchu, blbnula aretace. Jako jo, nějaký terén zvládne, ale dceru mame naklepanou jak řízek 😃 záleží jaké máte požadavky 🙂

muhehehe
7. pro 2022

Já jen přidám takový postřeh, kočárek nemám, ale zkoušela jsem ho na prodejně. Jako jeden z mála houpal, to je plus (i když teď tady čtu, že je dítě beztak naklepané, a zkušenosti z terénu jsou k nezaplacení). Co mě ale na něm fakt šíleně vadilo je rodičovské madlo, že musím mít strašně blízko u sebe ruce. Jsem hubená, spíš menší a úzká, obecně vzato nepotřebuju kvůli své stavbě nějaký větší než běžný prostor. Ale tady mi to fakt strašně moc vadilo. Tak si to jen ověř, pokud ho budeš třeba ještě zkoušet. Netvrdím že to musí vadit každýmu, pochopitelně nevadí, to by si ho nikdo nekoupil :D , ale pro mne to byl důvod ho okamžitě škrtnout z výběru.

sarka1993
3. kvě 2023

Ahoj,my kočárek tutis viva 4 máme a budeme reklamovat. Kočárek je sice krásný proto jsem ho chtěla a jak bylo řečeno je i prostorný, lehoučký a odpružený ale konstrukce stoji za hov... Nevím jak bych to popsala ale v rukojeti i dole v těch kloubech to praská a celé se to uvolnilo. Bohužel nám ale bylo od jedné paní která tyto kočárky opravuje řečeno že na reklamaci jen utáhnou šroubky a nebo vymění klouby ale stejně se to zase časem povolí. Peníze nevrací. Já sem byla bohužel hloupá a paní neposlechla. Ona mě varovala hned jenže mě se tak líbil a nevěřila jsem tomu že by to mohlo být takový šajse ale ano je. A to zrovna není nejlevnějši. Takže určitě nekupovat já stím mám tet problémů a musím sehnat jiný. Jo a kočárek máme 2 měsíce a potkala jsem paní co ho má a říkala to samé chtěla ho na druhé dítě ale říká že do té doby určité nevydrží. Takže za mě jsou to vyhozené peníze.

sarka1993
3. kvě 2023

@muhehehe
@muhehehe s tou rukojetí souhlasím. To je další věc. Já ho sice zkoušela ale nějak mi to nepřišlo až když jsem se sním pořádně projela. Je opravdu úzká.