icon

Kočárek Kunert Lavado, máte zkušenost?

lejla95
15. kvě 2017

ahoj ;) má někdo prosím zkušenosti s tímto kočárkem? Nikde jsem nenarazila na žádné recenze, a v kamenných prodejnách ho také nemají. Případně i reálné fotky. Mockrát děkuji ;) https://www.vip-baby.cz/www-vip-baby-cz/eshop/1...

vicy
•
16. kvě 2017

Zn.Kunert jsem mela jiz na syna v r.2005 takze jsem ho kupovala i letos pro malou.Nebyl s nim zadny problem jen pozor at jsou nafukovaci kola.Je totiz trochu tvrdsi.

lejla95
autor
•
18. kvě 2017

@vicy a jaký konkrétně typ? takže gelová ne? uvažovala jsem právě o nich. jinak děkuji za odpověď ;)

vicy
•
19. kvě 2017
bobiiik
•
Odpověď byla odstraněná
•
hanyas
•
9. pro 2017

Ahoj holky, ráda bych obnovila diskusi... Času mám ještě víc než dost, ale mám zálusk právě na KUNERT LAVADO 2017. Nějaké čerstvější zkušenosti? Spokojenost?

mispulin5
•
20. led 2018

ahoj, take by me zajimalo jak jste s kocarkem spokojeny 🙂

svacka
•
7. čer 2019

Sice je to stará diskuze, ale přidávám svoji recenzi. Kočárek používáme už skoro pět měsíců a nemůžu si stěžovat. Máme gelová kolečka a úplně super. Je celkově parádně odpruženy, takže gelová kolečka nemají vliv. Bydlíme na malomeste a chodíme do přírody se psama a zvládá to na výbornou. Jediné, co mě štve je ta bílá barva na nevhodných místech. Musíme pořád čistit :D a ten koš, ale všechno se dá zvladnout