icon

Kočárek X lander 2011 růžovo-fialový, najde někdo fotku?

barunkapj
9. kvě 2016

Ahoj,rozhodli jsme se dcerce koupit dalsi kocarek,protoze predchozi mela jen do mimina - korbicka byla skvela,ale sportak mi nevyhovuje. A ted jsem nasla trojkombinaci x lander ruzovo-fialovy,podle pani 5 let stary,takze usuzuji rok vyroby 2011 a nemuzu najit nejake foto abych mela presnou predstavu. Trojkombinace nevadi,posleme ho casem do rodiny dal,ale celkem me stve ze nemam zadne foto.je to nejaky ten kilometr od nas,tak aby manzel pak nebyl nastvany ze jsem ho vytahla pro nic za nic. Mate nekdo fotku jak muze vypadat? na netu mi porad vyskakuji odkazy na kocarky z bazaru. treba tu ma nekdo presne tenhle typ 😉

blanitta
9. kvě 2016

Tento jediný se mi podařilo vygooglit

barunkapj
autor
9. kvě 2016

Dekuji mooooc za typ.tak uvidime vecer jestli je to on. 😉

blanitta
9. kvě 2016

Nemáte za co. Ony ty x landery vypadají vesměs pořád stejně, jen ty podvozky se trochu mění.

barunkapj
autor
9. kvě 2016

tak je to skutecne on. jen me trochu mrzi to polohovani.nejlepsi polohovani mel zatim nas stary Chicco golfky,tenhle ma polohovani na nejaky pas vzadu a red castle mel polohovani ze se postupne otviraly zipy...divně technicky vyreseno.

barunkapj
autor
9. kvě 2016

Jo a desne jsem se pak lekla,ze bude mit vsechny kola stejne jako napriklad u klasickych kocaru.ze nebude mit predni kola rotovaci.no diky bohu to tak neni.

lumixii
9. kvě 2016

@barunkapj jen pro upřesnění tohle je kolekce 2009. Je mozne ze je kupovan v roce 2011, ale rozhodne to neni kolekce 2011. 😉 🙂

blanitta
10. kvě 2016

Ano to polohování je na prd....