icon

Kočárek X-lander X-run, máte zkušenost?

havit
6. srp 2014

Chtěla bych si koupit x lander run.Máte někdo zkušenost? Doufám, že kladnou 😉

frantiska85
6. srp 2014

Bylo to jeden z mých favoritů při výběru kočárku. Nakonec jsem ho nekoupila kvůli tomu, že přední kolečko je stále napevno, ale možnost jezdit s volným kolečkem jsem stejně nikdy nevyužila a tak jsem X lander klidně mohla mít. Hluboká korba mi přišla trochu menší, ale jakmile dítě začne sedět, o nějaké ležení v kočárku nestojí a putuje do sporťáku. Do půl roku se do korby vejde i statné mimčo.

hofka1
6. srp 2014

já jsem celkem spokojená, mám tedy ještě starší verzi, kdy není pod kočárkem košík ale takový batůžek, ale už jsem si zvykla .. pevné kolečko mi nevadí, kočár dokonce zabere celkem málo místa (zadní kola mají samozřejmě záběr), když se sklopí madlo-třeba v MHD jsem se zmáčkla kolikrát líp než čtyřkolky .. jediné, že nejde úplně dolehu, ale jedno dítko to přežilo a druhé už taky jezdí, tak to zvládnem. Doporučuju polštářek na podepření hlavy zestrany při spánku🙂

havit
autor
7. srp 2014

Budu právě kupovat jen ten sporťák.Malý má sice 3měsice, ale v půl roce se mi už do korby nevleze, je moc velký 🙂 aha v půl roce mi ještě sedět nebude a škoda že to teda najde dát úplně do lehu

disfraz
7. srp 2014

@frantiska85 A mohla bych se zeptat, jaký typ jsi nakonec zvolila? Čekáme drobečka v prosinci, o X runu jsme taky uvažovali. Teď jsme na vážkách mezi tímto a Bumbleride Indie....

frantiska85
7. srp 2014

@disfraz Mám Peg perego gt3. Sice nadávám, že skřípe, protože je hodně plastový, ale za rok a půl se nepoškodilo vůbec nic a to s ním běhám kolem 200 km měsíčně a rozhodně ho nešetřím.

frantiska85
7. srp 2014

http://mamavbehu.blogspot.cz/2013/02/behani-s-m...
Tady je zajímavé srovnání kočárků na běhání.

havit
autor
7. srp 2014

Ještě jsem dneska mohla Mít v ruce kočár B.O.B. je jich více typů. Také trojkolka. Sice dražší než X Lander ale taky v poho. Takže jsem na vážkách. Příští týden jsi jdu osahat ten X Lander run.

hofka1
8. srp 2014

z toho odkazu .. kočáry TFK se mi hodně líbí .. a ten Red Castle má známá a vypadá taky velmi dobře i prostorně pro dítě .. kdybych měla peníze nebo vybírala znovu, jdu asi do nějaké takovéhle pořádné značky než xLanderu-ale i s ním jsem spokojená (nejsem tedy moc náročná, na každým kočáru se najde něco) 🙂

karolakmn
4. bře 2016

Nemate holky nekdo v planu pridat run?

karolakmn
21. čer 2016

Opravdu nikdo neplanujete prodat x run?