icon

Kočárky. Máte zkušenost?

alex97
16. bře 2021

Dobrý den po velkém výběru kočárku sem si konečně vybrala už jich není 10 ani 6 už jen 3.A jdu za vámi s dotazem jestli někdo nemáte tyhle kočárky a napíšete mi vaší zkušenost pro I proti.Dekuji.

🧡 Dada Paradiso Apus 2020 .
💜 Cavoe Axo
💚 Jasmine kočárky

aniea
16. bře 2021

@alex97 tak to nemám ani jeden, ale mám podobný tomu jasmine s těmi velkými koly. Za mě je to super, mám teda ještě navíc gumový, což je super, nepichnu to a ani to neuchazi. Tyhle kočárky co já viděla s těma otacecici koly tam mají malý korbičky, nechápu jak se tam nacpe cca půl roční mimi s fusakem. Ale každýmu se líbí něco jinyho. Tyhle ostatní kočárky jsou krásný ale jelikož bydlím na vesnici, jezdím po cestě která připomíná tankondrom tak jsem ráda že mám tyhle velký kola.

ninolleta
16. bře 2021

V tomto případě bych vybírala spíš podle recenzí na zmíněné kočárky.

alex97
autor
16. bře 2021

@ninolleta .Tak je jasné ale ne každý kočárek má napsané recenze. Bohužel

alex97
autor
16. bře 2021

@aniea A jaký kočárek máte?

aniea
16. bře 2021
kaca_imrnous
18. bře 2021

Ahoj @alex97 🙂

Jmenuji se Katka a vedu tady na Modrem koniku kocarkovou poradnu. Vsimla jsem Tveho dotazu ohledne vyberu kocarku a rada ti napisu nazor na vsechny tri zminene kocarky.

Kdybych je mela seradit na stupne vitezu, tak bych dala na prvni misto jednoznacne kocarek CAVOE AXO, za nim by nasledoval DADA PARADISO APUS 2020 a treti by se umistily kocarky JASMINE.

Vezmu to od konce. 🙂

Znacka JASMINE je na trhu celkem znama, kocarky ma hezke, nektere designove kousky i opravdu krasne. Kdyz jsem ho mela na zkousku ja, mela jsem z nej jen jeden jediny dojem - neurazi, ale nenadchne. Ma v podstate vse zakladni, co od kocarku asi maminka ocekava, ale za me teda jizdni vlastnosti nic moc. Na nerovnem povrchu to slusne 'drncalo', syn se mi budil a rozhodne jsem kocarek nedokazala ovladat jen jednou rukou, jak jsem cetla v nejake recenzi na tento kocarek. Cenove neni spatny, takova zlata stredni cesta, ale ja osobne bych si ho nevybrala. 🙂

DADA PARADISO APUS 2020 je za me o poznani lepsi a lakavejsi kocarek. Krome pekneho designu a rozumne cene ma paradne prostornou korbicku i sportak a jizdni vlastni ve meste i v terenu super. Ma velky kos, bezudrzbova gelova kola, petibodovy pas. Za me pekne 2. misto v ramci Vaseho vyberu. 😉

Ovsem mym nejvetsim milackem a favoritem vzdycky byl a je kocarek CAVOE AXO. ❤️ Je to krasny kocarek, na ktery se me v parku na prochazce ptalo nespocet maminek. Je prostorny, v korbicce uvezete i vetsi miminko vcetne fusaku, ma celoodnimatelne madlo, ktere Vam umozni snadne prenaseni korbicky nebo na nej muzete prckovi naveset hracky. Na strisce je zalamovaci ksilt a korba kocarku ma jeste clonu, ktera se da ke strisce snadno pripevnit a krasne chrani miminko pred vetrem, sluncem atd. Kola jsou gelova, zadni jsou odpruzena a predni maji moznost aretace. Projedete s nim klasicky mesto i horsi teren a porad bude ovladatelny 'jednou rukou' bez problemu. Ma prostorny kos, ktery se odepina a zapina na magnet, takze je s nim prijemna manipulace. Sportovni verze ma moznost sezeni proti i po smeru jizdy, ma plynule polohovani nohou i zad (zajistuje uplny leh). A co bych vypichla - slozite ho jednou rukou a je opravdu skladny, vozila jsem ho bez problemu v kufru sveho maleho VW Pola. 😉

Takze pokud Vam muzu doporucit, jdete do toho CAVOE a nebudete litovat. Kdybyste mela jeste nejake otazky ohledne dalsich kocarku, klidne mi napiste dotaz primo do kocarkove poradny, udelam Vam podrobnou recenzi. 🙂

Mejte se moc hezky. 🌷

Katka

alex97
autor
18. bře 2021

@kaca_imrnous děkuji