icon

Kočárky - veletrh Pro Dítě 2016 - jak jste nakoupily?

xtina_13
8. bře 2016

Ahoj maminky, musím se pochlubit. Na veletrhu jsme konečně pořídili kočárek. vyzkoušela jsem snad všechny, co tam byly a "na vlastní ruce" jsem se přesvědčila, že se vyplatí si připlatit. Nakonec jsme koupili Emmaljunga Mondial de Luxe v barvě Dallas. Byli jsme s ním i na tom polygonu a všechny terény zvládal takřka s přehledem. Neměli jsme s sebou tolik peněz, takže si pro něj musíme zajet do Ostravy, ale už se moc těším, až bude doma! V rámci veletržní akce jsme dostali kabelku a adaptéry zdarma (v hodnotě asi 5tiis). Ten košíček v ceně není, ale musm ho mít 😀
Čili všem, kteří by chtěli za kočárek připlatit, mohu všemi deseti doporučit tento kočárek! Pro ty, kdo by jej chtěli do města, měli ještě jiný podvozek, který šel ovládat doslova a do písmene jedním prstem. Přemýšlíme, že jej časem dokoupíme do města. Jinak naše priorita byla do terénu - do lesa.
Upřímně jsem si ale myslela, že tam nakoupíme více (zavinovačky, oblečky atd), ale i bez toho jsme utratili peněz až až. Jak jste vybraly vy? Nakoupily jste?

Kočárky - veletrh Pro Dítě 2016 - jak jste nakoupily?Kočárky - veletrh Pro Dítě 2016 - jak jste nakoupily?Kočárky - veletrh Pro Dítě 2016 - jak jste nakoupily?
xtina_13
autor
8. bře 2016

Ještě jsem tam objevila jednu značku, o které jsem doteď moc neslyšela. Možná typ pro maminky, které vybírají z těch levnějších kočárků (cca do 14tis trojkombinace). Byly moc pěkné, na zkoušku i docela pevné, měly na boku pruiny, ale moc nehoupaly. Každopádně designem velice zaujaly!

salot
8. bře 2016

Krása, hlavně ten první. A ta stylová taška!🙂

petullka927
8. bře 2016

Chvalim vyber, take budeme shanet kocarek do terenu k lesu 🙂 skoda ze jsem veletrh prosvihla urcite bych se zajela alespon podivat :(

xtina_13
autor
8. bře 2016

My jsme vzali tady k tomu kočárku na prvních fotkách podvozek s menšími, ale širšími koly. Na štěrk by to musela být prostě pneumatika, aby to jelo samo, ale nijak se "nekousl" a na písku to byl luxus. Jako po rovné silnici... Opravdu můžu s klidným srdcem doporučit. Jsou dražší, ale člověk má jistotu, že v tom odvozí obě děti a pak to půjde ještě v pohodě prodat 🙂 Prodejnu mají teda jen v Ostravě, ale k dostání jsou prý i snad v nějakém obchodě v Brně nebo ve Zlíně.

Každopádně výrobce má taková kritéria, že se tyto kočárky prý nesmí posílat zásilkovou službou. Tzn. že mají rozvoz po ČR, u vás doma udělají prezentaci, vše vysvětlí, ukáží a zaškolí. Skvělý servis. Jen my jsme se domluvili, že si proto zajedeme k nim, abychom měli důvod navštívit švagra s půlročním miminkem.

petullka927
8. bře 2016

Holky mate nejaky odkaz na tento veletrh?

martiniquest
8. bře 2016

My jsme tam taky koupili kočár. Ale jinak musím říct,ze mě veletrh docela zklamal. Cekala jsem mnohem víc.

xtina_13
autor
9. bře 2016

@martiniquest Taky jsem byla trošku zklamaná. Čekala jsem větší výběr. Hlavně jsem očekávala více "novinek" a vychytávek. Vesměs to bylo ložní povlečení nejčastěji dostupné na internetu. Co mě tam jediné přineslo novou informaci byly bambusové látkové pleny místo klasické bavlněné. Taky jsme chtěli prohlédnout ještě kočáry Bugaboo, ale nebyly tam, nebo jsme je neobjevili...

@petullka927 Tento veletrh uz skončil. Bývá vždy souběžně s Motosalonem. Většinou ty brněnské veletrhy je nejlepší sledovat na www.bvv.cz. Ale bude další někdy v dubnu v Praze "For Kids" (jsou světoví), tak je možnost spojit s pěkným výletem do matičky Prahy 🙂

petullka927
9. bře 2016

@xtina_13 ahoj dekuji za info, urcite se pojedu podivat 🙂

xtina_13
autor
9. bře 2016

@petullka927 Upřímně si myslím, že to bude v hlavním městě o něco lepší. Neboť přeskočit tuto laťku není tak těžké 😀 Ale já sem ocenila to, že tam zas nebylo moc lidí a člověk si to vklidu prošel a vyzkoušel (ty kočárky)

mmajda
15. bře 2016

@xtina_13 bugaboo jsem tam viděla,al měli tam jen jeden kousek ☹

xtina_13
autor
16. bře 2016

@mmajda To jsme ho úplně přehlídli. na kterém stánku byl k vidění? My jsme každopádně z naší volby nadšení 🙂 Přestože stál kočár hodně peněz, zase nám to usnadní cestování s ním 🙂

ukeke
16. bře 2016

@xtina_13 ten je paradni,jak jsem ho jen mohla prehlednout? Na ty od Adamexu jsem taky koukala,jednou jsem se tam i vratila,ale nakonec jsem se rozhodla,ze bych radeji kocar houpaci,se ctyrmi pevnymi koly a poradnym odpruzenim (na vesnici,do terenu mi prijde lepsi...)

ukeke
16. bře 2016

Edit..od Adamexu jsem koukala na model DOLCE...

ukeke
16. bře 2016

Nevite nekdo,co za model je na posledni fotce druheho prispevku?

xtina_13
autor
16. bře 2016

@ukeke Máme stejné preference 🙂 taky jsem chtěla houpací a pevná kola kvůli terénu. Na té poslední fotce to je nějaká jejich limitovaná edice (říkala paní na stánku) a s veletržní slevou byl myslím za 12 tis. trojkombinace.

xtina_13
autor
16. bře 2016

@ukeke Řekla bych že barletta Retro exclusive http://www.adamex.pl/menu/9

ukeke
16. bře 2016

@xtina_13 dekuji🙂