Kočáry Jané 2008

nikitazak
5. lis 2007

holky, davam k nahlednuti link na kolekci Jane na r. 2008
http://www.stroller.ru/jane_slalom_pro_2008.php

sju.v
6. lis 2007

Nic moc, to abych rychle objednala z letošní kolekce a nenechávala to až po ježuchovi! 😉

majina
6. lis 2007

Mě se teda nelíbí, barvy jsou nif mof, ty letošní jsou podle mě mnohem hezčí 😕 😉 Prohodili si místa s quinny, ty zase nejsou nic moc teď a příští rok jak budou zářit 😀

sju.v
6. lis 2007

A kdepak má nabídku na příští rok quinny?? Nenapínej ať můžu mrknout!! 😎

malok
6. lis 2007

No tak mě se barvy Jane nelíbí, ale tahle kolekce je ještě horší než ta letošní.....jinak quinny:

http://www.kiddycare.co.uk/shop/home.html?lang=...

kocurek
6. lis 2007

TAdy mate primolink ja JAne, muzete si zkounstuovat kocarek, sportak dle barev, podivat se na vyprodej-OUTLET, ci dovedet se co vsechno se da poridit od JAne

http://www.jane.es/

kocurek
6. lis 2007

JAne ma taky super veci, jako napriklad skvely fusak, ktery pasuje do capaza-korbicky i na sportak. Nebo nadherny potah na sportak:

http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&b...

http://www.jane.es/index.php?fuseaction=fitxa&b...

kvetinka28
7. lis 2007

Zdravim, neviete mi, prosim, poradit, chceme kupit kocik Jane, ale z tohtorocnej kolekcie. Je mozne to kupit aj v r. 2008? Budu lacnejsie, alebo uz sa budu dat kupit len kociky z novej kolekcie? Neviem, ako to funguje. Vopred dakujem za odpoved.

kacka.va
7. lis 2007

kvetinko, já tomu nevěřím, že bude levnější a hlavně v obchodě, kde jsem ho chtěla koupit mi řekli, že jim dojdou už jen dva kamiony a pak šmitec a leda si počkat na novou kolekci, což nechci riskovat.

kvetinka28
7. lis 2007

Dakujem, kacka.va. Takze asi ideme do toho radsej teraz.

kacka.va
7. lis 2007

ja už ho raději taky objednala, bude ho mít někdy kolem Vánoc

kocurek
7. lis 2007

Pokud mohu poradit, kupte si jej pres internet primo ze Spanelska, je to daleko levnejsi. ja mam JAne Carrera Matrix Pro, tedy sportak a Matrix, i kdyz jsem si sama pak dokupovala capazo, ale vse me vyslo na 7500 kc a v CR jsou silene ceny!!!!

kacka.va
8. lis 2007

Já obecně takové velké věci přes internet nenakupuju (leda oblečení), hodně známých mělo problémy s reklamacemi, takže mě to nějak nechytá. Já jsem prostě staromilec a raději nakupuju v kamenných obchodech.

micinka22
8. lis 2007

Kocourek prosimte jak a kde nakupujes v tom Spanelsku diky,a co doprava-postovne ,palti se na ucet? diky..chtela bych destnik,plastenku a fusak

petisan
9. lis 2007

V obchode kde jsem Jane kolekce 2007 kupovala, me varovali uz v srpnu, ze bude koncit vyroba letosni kolekce - takze pokud chci trojkombinaci vc. autosedacky v jedne barve je nejvyssi cas ji objednat. Nova kolekce tedy r. 2008 vetsinou do CR dorazi az koncem ledna - takze bych taky prcka mohla nosit v batohu 🙂 Jinak neni problem se v obchode domluvit, zaplatit treba jen zalohu a kocarek Vam tam nechaji az do porodu. Pokud je nekdo povercivy a nechce ho mit doma.
Kocurek s tema cenama mas recht, ale co nadelas. Jeste ze vybavicku jsem poridila za par v UK 😉 to jsem si pak mohla "dovolit" koupit Jane za ceske ceny 😅

kocurek
9. lis 2007

Ja jsme mela pred porodem koupeny jen kocerrek, jedny dupacky a vybavicku do porodnice, a samozrejme veci, ktere je potreba mit, jako drogeristicke zbozi atd...ale zadne jine vecicky, silene veci jsem dostala a spousty z nich ani nevynosila.

Ja si kocarek prohlidla osobne, moc pres net nenakupuji, i kdyz fusak jsme si objednala pres net a pak pro nej jela abych s eujistila, co kupuji a ted cekam na potah Jane na sportak, videla jsme nadherne, v lete stoji 45 EUR a ja jej videla na netu za 18 EUR,uz jej mam objednany a muzu jej vratit, tak nebude zadny problem, uz se tesim, aby dorazil.

😉 😉 😉
JInak pokud mohu poradit, nekupujte si 🙄 MATRIX, zbytecne vyhodite penize! Ja jej pouzivala jen 3 mesice, pak s emi donej maly nevesel a to se narodil a mel neco malo pres 2kg a do nejmensiho cisla dupacek-50 jsme dorostli az koncem 2 mesice, maly byl opravdu malinky. Pak jsme si poridila capazo.tedy korbicku a v te jezdi doposavad a to budeme mit ted v pondeli 8.mesicu. Ma polohovatelne zadicka a ted na tu zimu je to super, nikde mu nefuci, netahne.....a muze se divat ven, jako ve sportaku 🙂 🙂 🙂

kacka.va
9. lis 2007

kocourku, Matrixe jsem hned zavrhla, když jsem viděla jak je to malé 🙂.
Máme objednanou klasickou trojkombinaci.

makinka.1
9. lis 2007

Je,jeste ze to ctu,ja chtela Jane 07 s Matrixem.Takze radeji hlubokou korbicku?

kacka.va
9. lis 2007

maki, já se na to šla zeptat a podívat do obchodu a je to fakt taková alá autosedačka. Nejdřív jsem totiž myslela, že to je jen jinak řešené na kurtování v autě, protože jsem nikde nenašla obrázek na netu (všude to vypadá jako korbička), ale v obchodě mě vyvedli z omylu a vypadá to fakt malinké.

makinka.1
9. lis 2007

Ja mela prave radost,ze je to korbicka+autosedacka v jednom.Prislo mi to prakticky.Ale kdyz je to tak prtavy,tak to asi fakt nema cenu.Porad,kam jsi se na to sla podivat?Pojedu do Prahy pred Vanoci,u nas na severu jsem zatim nenasla obchod,kde by Jane meli jen tak na sklade.

kacka.va
9. lis 2007

Já byla v Praze v Handy http://www.handypraha.cz/kontakt.html

kocurek
9. lis 2007

makinka.1 Matrix se da pouzivat jako korbicka i autosedacka, je taky polohovatelna, ale nikomu nedoporucuji.

kocurek
9. lis 2007

😕 POZOR, pred koupenim jakehokoliv kocarku, zkontrolujte si kolecka. V obchode jsme si zkusila par kocarku a anektere drhly, jak nakupni kose v supermaRKETU. Kdyz koupite kocarek, vse bude zvlast v krabicich. A pokud to neni primo ke kocarku, nezapomente si koupit plastenku a kos por kocarek a samozrejme tasku. JAne ma ruzme velikosti, ja mam tu nejvetsi a vubec neni velika, dokonce ma i cast, ktera je jako prebalovaci pult. NA cestovani skvela. Nekupujte tu nejmensi, nic se vam tam nevejde. Nevim, jak to je v CR, ale ja si musela dokoupit ke sportaku plastenku. Je jina, jako na korbicku. MAtrix je nepromokavy, mam to vyzkouseno.
JA cestuji s kocarkem letadlem Ostrava-Praha-MAdrid a zpet a kocarek je jako novy.

kacka.va
10. lis 2007

kocourku, já jsem objednala komplet Jané Nomad a taška k tomu je automaticky zdarma, pláštěnku mi nabízeli originál za 700,- a nebo neorigo za asi 160,- (takže beru neorigo) a kočárek než si ho odvezeme si nechám složit. Protože kolega říkal, že to skládali doma a něco tam špatně nasadili a pak se jim trhala sedačka.

micinka22
10. lis 2007

kocourek tady je taska ke kocarku a ma i tu prebalovaci podlozku,plastenku 🙂
ja kupovala sportak pres net ,kolecka naststi nedrhnou,korbicku mam hlubokou -ta MAtrix je malinkata a v aute pry neni moc bezpecna(stejne jako hluboky luzko).takze mame i autosedacku.Akorta nemam nanoznik na sportak...nevim jak moc je nutny kdyz chci na dalsi zimu fusak??

kocurek
10. lis 2007

micinka22 NAnoznik nekupuj, pokud mas v planu fusak, ja mam original fusak jane, ktery pasuje na korbicku-hluboke luzko i na sportak, drzi skvele, ted v nem vozim maleho v korbicce, hezky polo-sedi,kouka ven pro zvednutych zadickach, je mu teploucko a asi po vanocich uz vytahnu sportak, asi uz nebude chtit byt v hlubokem....

JINAK Matrix je bezpecny i korbicka, je daleko lepsi nez vozit maleho v autosedacce, muze tam hezky spinkat na rovnem, coz deti potrebuji, aby mely rovne zadicka. mnoho lidi hned strka mimca do sportaku nebo je ma jen v cucu-tedy autosedacce, ale tim nici malemu zada....

makinka.1
10. lis 2007

To se mi prave na Matrixu libilo,ze se da dat uplne nalezato.Myslela jsem,ze nekoupim hlubokou korbicku,ale jen sportak a Matrix.Ted to tedy asi prehodnotim,kdyz rikate,ze je maly a koupinm holt hlubokou a Rebel autosedacku.

kacka.va
10. lis 2007

maki: uvidíš v obchodě, já se taky divila 😉

micinka22
10. lis 2007

V testech bezpecnosti ale nevysli zrovna nejlepe...to ze lezi je samo lepsi nez se krcit v sedacce ,ale bezpeci predevsim ne?
tak nanožnik nekoupim a rovnou fusak

kocurek
10. lis 2007

Co se tyce korbicky, tak ta se pripevnuve velice skvele v aute, ma zapianani na pasy a take se pripevni miminko pasy, ktere jsou uvnitr a daji se vyndat. Mluvim o korbicce-capazu.

licina
7. pro 2007

kocurek:
Akorát u nás není povolené převážet děti v ničem jiném než v autosedačkách.
Takže, kdyby Tě zastavili policajti, tak neuspěješ. I Matrixe musíš mít v případě převezu autem zpolohovaného do autosedačky.