Maminky, máte zkušenosti s kočárkem Kajtex Fashion?
Zajímá mě hlavně korbička, zda je dost velká. Mimi bude mít v zimě půl roku a chtěla bych, aby mělo dost místa s fusakem.
Moc děkuji za odpovědi. Přeju sluníčkový den 😉

Kajtex jsem vozila byl taaak tezky..Jsem zvykla na Jane, vozila jsem kamaradce, k tomu sveho za ruku a udrena jak havir..Ale hluboja korba super velika, zato sportak je kratounky.. Ale byl to jiny typ- 2 otocna kola vpredu. A tenhle je opravdu krasavec 🙂
Mám doma kočárek kajtex tramonto eco kůže bílá i se skořepinkou ve stejném disajn. kupovala jsem ho nový ....bála jsem se barvy manžel na bílé trval to že je těžký není pravda strávili jsme v tom kočárku 3/4 roku pokud byl Daník malinký byl lehký a měl 3 kila byl jak pírko a to houpání a nafukovací kola a taška a dole mřížka na nákup super , pokud měl Dan 10 kilo ztěžkl o deset kilo potom něco do tašky něco dole do koše ale kočár zkrátka ztěžkl o to co jste do něj narvali a mi rvali a on jezdil a houpalo se nákup nenákup stejně ta kola jezdila jak drak tráva netráva bahno mokro sucho písek kameny a on spal jak zabitej odpruženo hladko pohodlno kdyz povyrostl a všude stříkal čaj a krém proti slunci co zeřloutl na potahu uvnitř kočárku šup do pračky na 60 nepustilo ok na 90 pustilo o centák se srazilo a když se to nandalo zpět zase to povolilo jediné co jsem si do něj pořídíla je podložka z paměťové pěny na dno kočárku ale bacha Daniel měl helmičku na hlavičku no a po tomto kroku třešeň na dort spal venku i 3 hodky nepařil se užili jsme i skořepinku co se na něj nacvakla i sporťák cvakneš jedeš podvozek složíš do auta já jsem byla spokojená kdyby Daniel neměl v 9 měsících 12 kg tak s ním odjezdím další celé léto až do zimy poměr cena parametry a kvalita jízdy komfortu pro dítě a matku všechno v základní výbavě tak myslím vše vyváženo jediné co jsem prala je vnitřek díky krému s filtrem a tašku díky sobě v zoné pro matky sem házela drobné a umazala jsem ho jinak hadřík šmudli šmudli a jelo se dál je stále bělostný nepopraskal kola jedou neodřel se chovali jsme se k němu jak k nákupnímu koši , houpačce ,terěňáku do lesa a k vodě dostal takovej kouř a je jak novej před a po zime se to namazalo sprejem aby to všechno fungovalo a pecka cena kvalita skrátka vyváženo ted ho prodávám jen proto že Daniel je obr a začal chodit v 9 měsících ....jééé vy míte krásnej kočárek jééééé ten je lehoučkej jéééé ten je krásnej bííílej tento kočárek má stejný podvozek jako ten náš a korbička skoro stejná taky,
náš je možná trochu větší

Tak tyhle kočárky mívají hluboké korby veliké a prostorné (vr. okolo 80-83 cm) takže se tam půlroční miminko vejde i s fusakem půlně v pohodě. Měla jsem jiný kočárek s 80 cm korbou a syna jsem uvozila pomalu do roka. Taky měl na zimu půl roku 😉 Nemám doma žádné tintítko, mám dlouhána 😀