Poraďte sporťák, který bych mohla vzít k letadlu
Můžete poradit kočárek, který bych si mohla vzít až k letadlu a nejsou to golfky? Chtěla bych kočárek, kde povezu dítě směrem k sobě (kouká na mě), ale přitom jsem ho nemusela odbavovat jako zavazadlo. Máte někdo zkušenosti? Většinou bývá na dovolených bugaboo, má někdo?
Moc díky za pomoc!
@mamkamarketa Díky za info.. Zatím čekám na pokyny k odletu, kde se i dozvím společnost. Čekám, že to bude Travel service, ale uvidím, pak budu kontaktovat přímo je... Máme odlet ve čtvrtek brzo ráno, tak zítra poslední den něco sehnat. Aneb ať žile Last minute! 😀
letěli jsme teď s travel service a měli jsme nomrálně sporťák..a že mám těžký a bytelný - viper 4s...a všechno v pohodě...u odbavení ti ho akorát ocedulkujou, podle toho, na kolik částí ho můžeš rozložit, tolik cedulek ti tam dají...před letadlem se akorát zabrzí, rozloží a co jde složit, se složí 🙂
Letěli jsme taky se sporťákem Jané-trojkolka s Travel service. Dali na něj cedulku,šli jsme s ním až k letadlu,tam ho složili. Potom už záleží,kam letíte,všude je to jinak,někde ho vrátí u výstupu z letadla,někde přijel s kuframa,nejhorší to bylo v turecké Antályi,pořád jsme čekali a nic a nakonec jsme si všimli,že je tam zvlášť místnost,kam vozili kočárky ze všech letů,takže docela chaos.
@marrpa 3 roky zpět s Travel Servis jsme normálně měli sebou klas.sporťák, přes 17kg a pohoda. Do letadla ho dali nesložený do zavazadl.prostoru a při výstupu u moře nám ho přivezli ke schodům dolů 😉 jen pak při zpáteční cestě neměli tak velký RTG na zavazadla,kam by se vešel, tak nás hnali na nějaké spec.odbavení ,ale taky bez problémů. Sporťák ani dětskou postýlku do toho hmotnost.limitu nepočítali.
Holky, díky moc!!

@marrpa podle me zalezi na spolecnosti se kterou letis. Ruzne chartery a nizkonakladovky vyzaduji klasicky golfky (destnikovy typ) my leteli s BA s korbou a v pohode. Tezko bych dala 7tydenni do golfek 😀
Zkus to zjistit pres konkretni spolecnost